Egyéb kategória

Spoiler: Igen, megtették! Érkezett egy kép a Trónok harca következő részéhez!

Ha azt írjuk, spoileres Trónok harca-cikk fog következni, az sem lenne elég ahhoz, hogy felkészüljetek arra, amit alább látni fogtok – ha úgy döntötök, legörgettek. Felkerült egy kép az Instagramra, ami annyira talán nem is meglepő.

vous - 2017.08.25.
Spoiler: Igen, megtették! Érkezett egy kép a Trónok harca következő részéhez!

Az igazi Trónok harca-rajongók már sejthették – nem, a vak is láthatta –, hogy Daenerys Targaryen és Havas Jon között izzik a levegő. Sejteni lehetett, hogy a készítők szánnak nekik egy szerelmi szálat. Na, hát úgy tűnik, ezt a 7. évad utolsó részében meg is kapjuk!

got teszt

Teszteljétek, melyik Trónok harca-pasi illik hozzátok a legjobban!

Nem titok: a Trónok harcával kelünk és fekszünk, hihetetlen mód beszippantott bennünket a sorozat. Éppen ezért arra gondoltunk, készítünk nektek egy személyiségtesztet, amiből kiderül, melyik legendás Trónok harca-pasi passzol hozzátok a leginkább!

A tesztet IDE KATTINTVA kitölthetitek!

Az Instagramra felkerült egy fotó, amelyen Dany és Havas egy ágyban fekszik, és nem nehéz kitalálni, hogy mit pihennek ki. 

Objektum doboz

Igen, úgy tűnik, Daenerys Targaryen és Havas Jon szerelme beteljesedik – a rajongók örülhetnek. Bár ez elég érdekes, hiszen a Cersei-Jamie szerelmet a rajongók nem nézték jó szemmel, miért is tették volna, hiszen testvérek. 

A helyzet az, hogy míg a Lannister-tesók kavarása kiveri a biztosítékot, a Targaryen-családnak elnézik ugyanezt. Ugye, tudjátok, hogy kicsoda pontosan Havas Jon?

Persze, ne felejtsük el, hogy Havas Jon és Daenerys pozitív karakterek, talán ezért szurkolnak nekik annyira a rajongók. Ha már egyszer a sorozat „megengedi” a testvér(család)szexet, akkor inkább a szívünknek kedves karakterek tegyék ezt!

Több az annál, de az is lehet, hogy a kép pusztán manipuláció! Nézzétek csak!

Forrás:
instagram/youtube
Ajánlott cikkek