Egyéb kategória

Ezt teszi Taylor Swifttel a düh: új dalában kíméletlenül odamond

Taylor Swift nem aprózza el a visszatérést: aki lágy dallamokra és rózsaszín pillangókra számított, az nagyot fog csalódni, ugyanis az énekesnő beszólogatós dallal tért vissza.

vous - 2017.08.25.
Ezt teszi Taylor Swifttel a düh: új dalában kíméletlenül odamond

Minden azzal kezdődött, hogy Taylor Swift letörtölte az összes fotójátaz  Instagramról, hogy új, hamarosan megjelenő Reputation című albumát promózhassa – kígyókkal. Péntekre virradóra pedig felkerült az album első kislemezdala, a Look What You Made Me Do című szám, vagyis a Nézd, mit hoztál ki belőlem!

A meglepően sötétre – ám igazán ütősre – sikerült dalhoz készült dalszöveges videó is, amelyben szintén kígyókkal nyomatékosítja haragos szavait.

Objektum doboz

Sajnálom, a régi Taylor nem tud a telefonhoz jönni! Hogy miért? Mert meghalt!

– hangzik el a dalban. A sorokból nem derül ki, hogy kire haragszik ennyire az énekesnő, esetleg egy régi szerelmére, vagy netán Kanye Westre, vagy még a Katy Perry-s balhén pörög? Az biztos, hogy nagyon jót tesz Taylornak a harag, mi imádjuk ez a dalt! 

A dal egyébként elképesztően terjed a neten, egy napja került fel, de már túl van a kétmilliós megtekintésen. Ennek köszönhetően már megjelentek az első mémek és paródiák is a dalhoz, szerintünk ez lett a legviccesebb! 

Titeket nem emlékeztet Taylor új dala valami másra?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.