Egyéb kategória

Ezt teszi Taylor Swifttel a düh: új dalában kíméletlenül odamond

Taylor Swift nem aprózza el a visszatérést: aki lágy dallamokra és rózsaszín pillangókra számított, az nagyot fog csalódni, ugyanis az énekesnő beszólogatós dallal tért vissza.

vous - 2017.08.25.
Ezt teszi Taylor Swifttel a düh: új dalában kíméletlenül odamond

Minden azzal kezdődött, hogy Taylor Swift letörtölte az összes fotójátaz  Instagramról, hogy új, hamarosan megjelenő Reputation című albumát promózhassa – kígyókkal. Péntekre virradóra pedig felkerült az album első kislemezdala, a Look What You Made Me Do című szám, vagyis a Nézd, mit hoztál ki belőlem!

A meglepően sötétre – ám igazán ütősre – sikerült dalhoz készült dalszöveges videó is, amelyben szintén kígyókkal nyomatékosítja haragos szavait.

Objektum doboz

Sajnálom, a régi Taylor nem tud a telefonhoz jönni! Hogy miért? Mert meghalt!

– hangzik el a dalban. A sorokból nem derül ki, hogy kire haragszik ennyire az énekesnő, esetleg egy régi szerelmére, vagy netán Kanye Westre, vagy még a Katy Perry-s balhén pörög? Az biztos, hogy nagyon jót tesz Taylornak a harag, mi imádjuk ez a dalt! 

A dal egyébként elképesztően terjed a neten, egy napja került fel, de már túl van a kétmilliós megtekintésen. Ennek köszönhetően már megjelentek az első mémek és paródiák is a dalhoz, szerintünk ez lett a legviccesebb! 

Titeket nem emlékeztet Taylor új dala valami másra?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!