Egyéb kategória

Ez a lány olyat csinál a hajával, hogy szóhoz sem jutunk

Laetitia KY egyedülálló módot talált arra, hogy büszkélkedjen gyönyörű fekete hajával. Lenyűgöző művészi szobrokká alakítja afroséróját. 

vous - 2017.08.25.
Ez a lány olyat csinál a hajával, hogy szóhoz sem jutunk

Objektum doboz

Körülbelül egy évvel ezelőtt egy olyan albumot láttam az Instagramon, amely különböző afrikai törzsek női frizuráit mutatta be még évekkel ezelőttről. Azok a frizurák lenyűgözőek voltak és önmagukban egy művészeti formát jelentenek nekem 

–  mondta a Metrónak. Laetitiának az a célja, hogy megmutassa az embereknek, ne féljenek önmaguk lenni. „Nem szabad hagynunk, hogy a visszautasítástól való félelem megakadályozza a kreativitásunkat, mert nincs semmi olyan inspiráló, mint önmagunk!”

Objektum doboz

A lány az elmúlt 5 évben a saját haját használta a kreációihoz, aztán rájött, hogy hajának meghosszabbításával még varázslatosabb alkotások születhetnek. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

nyar-vegi-beauty-detox-igy-hozhatjatok-rendbe-mindazt-amit-megviselt-a-tul-sok-napozas-molnar-viola-anna

Nyár végi beautydetox: így hozhatjátok rendbe mindazt, amit megviselt a túl sok napozás

Télen alig várja az ember, hogy előbújjon a nap, aztán amikor beüt a nyár, túlságosan élvezi is a helyzetet: strandolás, napozás, kirándulás, napozás, sétálás, napozás, kerti parti, napozás, napozás, napozás, napozás. Hiába hangsúlyozzák minduntalan, hogy a nap kifejezetten káros is lehet: ezt általában nem szívleli meg senki. A hosszú távú komoly következmények mellett azonnali, enyhébb káros hatásai is vannak a túlzásba vitt, felelőtlen napozásnak: leégett bőr, száraz haj, töredezett körmök. Ha ti is túltoltátok a nyarat, ideje rendbehozni magatokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!