Egyéb kategória

Mi történik itt? A Kállay-Saunders Band új dala és klipje totál fura!

Megérkezett a Kállay-Saunders Band oly régóta várt legújabb dala, a Nachos. A stílus nem a megszokott, mondhatni furcsa!

vous - 2017.08.18.
Mi történik itt? A Kállay-Saunders Band új dala és klipje totál fura!

Egy teljesen új oldalát mutatta meg a Kállay-Saunders Band legújabb dalával és a számhoz készült klippel. A kisfilmben csinos lányok pici bugyiban esznek nachost, majd jól meg is fürödnek benne. Közben pedig Kállay-Saunders András amerikai rappernek képzeli magát. Szerintünk a dal pont olyan, mint Dubem K x TboySimple Búzadarája és O.T. Genasis CoCo című számának egyvelege.

despacito

Volt élet a Despacito előtt is: 25 év slágerei egy helyen

Őszintén, én már nagyon unom a Despacito-parát, azt, hogy divat lett utálni, a felhajtást, ami körülötte van. Imádom ezt a dalt, de a hájp miatt már inkább én is utálom. Emberek, ez csak egy dal, amit rongyosra játszanak a rádiók.

Titkon abban reménykedünk, hogy a banda nem gondolta komolyan ezt a klipet és szöveget, és csupán egy fricskáról van szó. 

Objektum doboz

Nektek hogy tetszik?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.