Egyéb kategória

A „lengyel viking” direkt öregíti magát, mert ez a legnagyobb instatrend

Sok ember nehezen viseli az öregedést, pedig nem kellene emiatt aggódni – több okból sem. Például azért, mert az érettebb külső hatalmas trend (az Instagramon is). Így véli ezt a lengyel fitneszpasi is, aki direkt öregít a külsején.

vous - 2017.08.17.
A „lengyel viking” direkt öregíti magát, mert ez a legnagyobb instatrend

Sok ember él együtt az öregedéstől való félelemmel, de ez a 35 éves fitneszfanatikus tuti nem. Valójában a varsói Pawel Ladziak egy kisebb vagyont költ arra, hogy idősebbnek nézzen ki. Különös figyelemmel ápolja a haját és a szakállát. 

Objektum doboz

Objektum doboz

A személyi edző, akit sokszor nyugdíjasnak néznek, szándékosan „öregszik”, teszi ezt annak érdekében, hogy lépést tartson az Instagram-trendekkel, mert úgy véli, hogy szokatlan megjelenése különbözteti meg a többi online csillagtól. 

Chuando Tan

Nem hiszitek el, valójában mennyi idős ez a szexi srác!

Van ez a szingapúri modellsrác, akiről senki, de senki nem mondaná meg, hogy igazából mennyi idős. Én is csak később árulom el.

A hozzászólók gyakran megkérdezik, hogy valójában mennyi idős, néhányan azt hiszik, hogy a 60-as éveiben jár. Míg sok nő talán félve tekint a jövőbe férje öregedését illetően, Pawel elbűvölő felesége, Magda több mint boldog, hogy egy „idősebb” emberrel oszthatja meg az életét.

Objektum doboz

A lengyel viking 16 évesen kezdte el az edzést, de azt mondja, rajongótábora csak akkor kezdett növekedni, amikor őszre festette a haját. Pawel ma több mint 335 000 követővel büszkélkedhet az Instagramon.
Pawelt sokszor hasonlítják össze az olasz üzletemberrel, Gianluca Vacchival, aki 49 évesen híres tökéletes testéről (is).

Objektum doboz

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.