Egyéb kategória

Minimál pénzből egészségesen? Isteni finom pénztárcabarát ételek

Sokan úgy tartják, hogy az egészséges táplálkozás pénzkérdés – és ez annyiban igaz is, hogy sok felkapott szuperélelmiszer tényleg borsos áron kapható csak –, viszont léteznek olcsó alternatívák is, amelyekről gyakran megfeledkezünk, pedig az orrunk előtt vannak.

vous - 2017.08.16.
Minimál pénzből egészségesen? Isteni finom pénztárcabarát ételek

Néha egészen elképesztő zöldség- és gyümölcsárakkal találkozhatunk, amelyeket egy normál fizetésből sem, hát még egy egyetemista vagy pályakezdő sem engedhet meg magának. Szerencsére a sárgarépa, a káposzta, a kelkáposzta, a hagyma és az uborka mindig jó áron beszerezhető, és a fagyasztott zöldségek és zöldségkeverék, sőt a konzervzöldségek és hüvelyesek között is találni pénztárcabarát kínálatot.

persely pénz spórolás

Spóroljatok egy kisebb vagyont mindössze egyetlen táblázat segítségével!

Sebesen közeledünk az év legszebb és egyben legköltségesebb időszakához, a karácsonyhoz. Habár most sem késő nekiállni spórolni, de a legjobb, amit tehettek, ha elkezdtek a jövő évi időszakra készülni. Tartsatok velem, megmutatom, egy kis odafigyeléssel milyen könnyen spórolhattok meg egy kisebb vagyont, amivel a jövő évi karácsony egyszerűbben kivitelezhető lesz!

A sárgarépa nyersen, párolva, főzeléknek, sütve is remek, lereszelve pedig salátának is ideális, filléres és egészséges alapanyag. Lereszelve tócsnit is készíthetünk belőle, hasábokra vágva és zöldfűszeres vagy fokhagymás joghurtba mártogatva snacknek, előételnek is remek.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek