Egyéb kategória

Chester Benningtonnal halála előtt leforgattak egy Carpool Karaoke-részt

Kiderült, hogy készült egy Carpool Karaoke-rész a múlt hónapban elhunyt Chester Benningtonnal és a Linkin Parkkal. A kérdés már csak az, adásba fog-e kerülni a felvett epizód.

vous - 2017.08.10.
Chester Benningtonnal halála előtt leforgattak egy Carpool Karaoke-részt

Nemrég írtunk nektek arról, hogy új évaddal jelentkezik a Carpool Karaoke. Mára kiderült, hogy az új évadhoz felvettek egy részt a Linkin Park július 20-án elhunyt énekesével, Chester Benningtonnal halála előtt. 

Objektum doboz

Az autós karaoke műsorvezetője, James Corden nyilatkozatot adott ki az ügy kapcsán.

A felvett részt úgy fogjuk kezelni, ahogy Chester családja vagy azok az emberek, akik részt vettek a keszítésében kérik. Ez nem a mi döntésünk. A lehető legérzékenyebben fogunk bánnni ezzel a felvétellel, én csak egy fül vagyok, aki meghallgatja majd a döntést 

– mondta az Associated Pressnek.

A döntés tehát még nem született meg arról, hogy adásba kerül-e a rész, mindenesetre Chester özvegye, Talinda Bennington Twitteren köszönte meg James Cordennek az elmondottakat. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.