Egyéb kategória

Ilyen stílusos szettekben turistáskodik Chrissy Teigen Velencében

Chrissy Teigen általában nem stílusos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, sokkal inkább szabados és már-már botrányos viselkedésével, tetteivel. Bár mi mindezek ellenére is nagyon kedveljük a hölgyet, főleg azok után, hogy igazán kecsesen járja be Olaszországot.

vous - 2017.08.07.
Ilyen stílusos szettekben turistáskodik Chrissy Teigen Velencében

Chrissy Teigen jelenleg a vakációját tölti családjával Olaszországban, Velencében. A sztárcsajszi jó szokásához híven szorgalmasan posztol Instagram-oldára innen, Európából is.

Feltűnt nekünk valami!

Bár Chrissyt általában szép ruhákban, jól öltözötten látjuk, mégsem a kifinomultság, a stílusosság jut róla eszünkbe – ez változni látszik. Chrissy leginkább jófejségéről híres, és ezt mi már be is bizonyítottuk nektek! Ezúttal pedig az is tiszta sor lesz mindenkinek, hogy ez a nő tud stílusosan öltözködni mindezek ellenére

5-stilustipp-amit-erdemes-ellesni-az-olasz-noktol-ha-divatrol-es-oltozkodesrol-van-szo

Ciao, bella! – 5 stílustipp, amit érdemes ellesni az olasz nőktől

Reklámba illő hajkorona, kifogástalan ízlés, tökéletes szettek, és persze az elengedhetetlen parfümillat, amit örökre az emlékeibe zár az ember – csak néhány dolog, ami eszembe jut, ha egy vérbeli olasz nőre gondolok. Tudjátok, ők azok a nők, akik a pizzát kifogástalanul tudják enni, akik egy borzalmas nap után is csak úgy ragyognak a Vespán, és akik egy macskaköves utcán is tekintélyparancsolóan tipegnek a magas sarkújukban. Hogy hogyan csinálják? A titok valószínűleg egyszerűen csak a vérükben van, de íme 5 dolog, amit mindenképp elleshetünk tőlük!

Úgy tűnik, az olasz nők jó hatással voltak Chrissy megjelenésére. Rendkívül csinos darabokat választott magának a velencei turistáskodáshoz.  

Az egyik kedvencünk ez a zöld overall, kendővel és karika fülbevalóval

Objektum doboz

Megőrülünk ezért a hajbizgentyűért!

Objektum doboz

A hozzá választott városnézős ruha is szuper választás volt (és a pasi is)

Objektum doboz

 Igen, újra divat lett a gigadekoltázs! Bár ha Chrissy ezt a ruhát egy esti buliban viselné, nem pedig az operában, kicsit még jobban imádnák…

Objektum doboz

Ajánlott cikkek