Egyéb kategória

Nem lehet egész nap 2-es metrózni: ide meneküljetek, ha elegetek van a hőségből!

Bizonyára nem kell mondanom, hogy még mindig tart a hőségriasztás (egészen péntek éjfélig), hiszen ha csak reggel útnak indultok, mellbevág a forróság. Az elmúlt három napban a kint hőmérséklet szó szerint fájdalmas volt, égette a torkunkat minden egyes levegővétel. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kiadott egy listát azon légkondicionált helyekről, amelyeket bárki igénybe vehet. 

vous - 2017.08.04.
Nem lehet egész nap 2-es metrózni: ide meneküljetek, ha elegetek van a hőségből!

Ha minden igaz, akkor csupán két nap van hátra ebből az elviselhetetlen melegből. Még a fiataloknak is nehéz átvészelni ezt a rég nem érzett kánikulát, nemhogy az idősebb, esetleg beteg szervezetnek – nem vagyunk hozzászokva ehhez Európa ezen részén. Azonban ne felejtsük el, hogy NYÁR VAN, ha 19 fok lenne, és esne az eső, akkor meg azért panaszkodnánk.

Szóval inkább éljen a nyár, de LEGYETEK NAGYON ÓVATOSAK! Például figyeljetek az alábbiakra!

Objektum doboz

Ha nem ülnék napi 8 órában a klimatizált irodában, akkor én a hőség elől egészen a föld alá menekülnék:

egész nap 2-es metróznék!

Komolyan. Annyira jól eltalálták a 2-es metró klímáját, hogy nagyon kellemes utazni vele. Nincs az a szúros hideg, de kellően hűsít a kinti trópusi időjárás után. Ha nem szimpatikus ez a megoldás – valljuk be, igazából kivitelezhetetlen –, akkor csekkoljátok a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság által kiadott listát, ahol minden olyan légkondicionált helyet megtaláltok – egész Magyarország területén –, amit bárki igénybe vehet. IDE KATTINTVA letölthetitek a listát tartalmazó dokumentumot!

Hűsítsétek magatokat, vigyázzatok magatokra és egymásra is!

Ajánlott cikkek