Egyéb kategória

A kérdés ugyanaz, a műfaj változik: hány romantikus drámát ismertek fel egyetlen képkocka alapján?

Puha takaró, távirányító, pop-corn, papír zsebkendő: a romantikusdráma-nézés alapcsomagja. Az egyszerre fájdalmas és szép filmekben van valami, amit nem lehet megunni: a legnagyobb rajongók képesek többször is megnézni ugyanazt. Teszteljétek, mennyire vagytok fanatikusak: kvízünkkel most próbára tehetitek magatokat. Ti hány drámát ismertek fel egyetlen képkocka alapján?

vous - 2017.07.29.
A kérdés ugyanaz, a műfaj változik: hány romantikus drámát ismertek fel egyetlen képkocka alapján?

Korábbi, romantikus filmes tesztünk népszerűségéből kiindulva újabb kihívással kedveskedünk nektek. A kérdés ugyanaz – a műfaj viszont változik: vajon hány romantikus drámát ismertek fel egyetlen képkocka alapján?

Megható filmek a végzetes, az egyetlen vagy a beteljesületlen szerelemről. Magával ragadó történetek, amelyek tragikus, drámai fordulatokkal lesznek teljesek. Szipogva nézzük őket, elgyengülünk tőlük, de azért jólesik kicsit szenvedni miattuk.

Egyes jeleneteket betéve tudtok, néhány ikonikus mondatot szintén kívülről fújtok, és a szereplőgárdát akkor is fel tudjátok sorolni, ha álmotokból ébresztenek fel titeket.

De vajon arra is képesek vagytok, hogy egyetlen képkocka alapján felismerjétek ezeket a filmeket?

Töltsétek ki a VOUS nagy romantikusdráma-tesztjét!

Objektum doboz

dirty-dancing-baby-film-patrick-swayze

Romantikusfilm-rajongók vagytok? Ezek a cikkek érdekelhetnek titeket

Bebizonyították, hogy a romantikus filmek veszélyesek a nőkre

Szerelem a valóságban: romantikus filmek, amik igaz történeteken alapulnak

A kedvenc filmetek mindent elmond a személyiségetekről

Így befolyásolják a romantikus történetek a szerelmi életeteket

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.