Egyéb kategória

Irigység helyett inkább ismerjük el egymást: a szupernők köztünk járnak

Minden csak nézőpont kérdése: irigyelhettek másokat, és hagyhatjátok, hogy megegyen titeket a méreg – vagy mindezt pozitív érzelmekké is alakíthatjátok azáltal, hogy elismeritek, mit is tartotok olyan irigylésre méltónak. Ha furkálódás helyett inkább elismernénk egymást–- legyen szó akármilyen apróságról –, szerintem jobb hely lenne a világ. A szupernők itt élnek, köztünk: ki ebben, ki abban felfoghatatlanul zseniális. Néha nem értem, hogyan csinálják – de pont ettől olyan fantasztikusak. Elárulom, kiket szoktam irigység helyett elismerően végigmérni.

vous - 2017.07.19.
Irigység helyett inkább ismerjük el egymást: a szupernők köztünk járnak

Akik tökéletesen egyensúlyoznak a munka és a magánélet között

Szakmai sikerek: ✓

Folyamatos előrelépés a ranglétrán:✓

Jó fizetés:✓

Pasi: ✓

Gyerek: ✓

Boldogság: ✓

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az én napjaim 24 órából állnak, és ha az egyik területre kicsit több figyelmet kell szentelnem, akkor azt a figyelmet a másik oldaltól fogja elvonni az agyam, mivel végesek a képességeim. Szerintem lehetetlen egyszerre helytállni minden területen – és ezért felesleges is a tökéletességre törekedni –, de mégis akadnak olyanok, akiknek az életében minden területre jut elegendő idő és figyelem. 

Az ő egy napjuk vajon hány órás lehet? 30? 36? 40? Hol a trükk?

Objektum doboz

Akiknek jól áll a fehér farmer

Általában ezek azok a nők, akik nem elég, hogy kifogástalanul néznek ki, de mindezt annak ellenére teszik, hogy egy focicsapatot is megszégyenítő ételmennyiségeket tudnak eltüntetni „vacsora” címszó alatt. Ők azok, akik nemcsak vékonyak, de formásak is: úgy néznek ki, mint akik maximálisan odafigyelnek a kiegyensúlyozott táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra – miközben sem kondibérletük, sem kiegyensúlyozott étrendjük nincsen.

Ilyen nő például Cameron Diaz – de ez a típus nemcsak a sztárvilágban létezik, hanem a négyes-hatoson, a közértben és a munkahelyeken is. Minden tiszteletem és csodálatom az övék!

És nemcsak azért, mert fantasztikusan néznek ki, hanem mert jó látni olyanokat, akik nem feszülnek rá túlságosan arra, mit és hogyan is kéne csinálniuk. 

Objektum doboz

Akiknek a frizurája fittyet hány a gravitációra

És nem, nem a Disney hercegnőkre gondolok, hanem valódi, hús-vér emberekre, akik köztünk járnak – a tökéletes, dús frizurájukkal együtt.

Nincs az a hajtőemelő sampon, dúsító balzsam, hajformázó por, ami ugyanazt a hatást eredményezné nálam, mint amit néha más nőknél látok: a tökéletes Brigitte Bardot fürtöket.

Az ember azt gondolná, hogy az adott frizuráért az illető minimum nettó egy órán keresztül ült a fodrászszékben, hogy ott tökéletesre formázzák és szárítsák a haját – de amikor rákérdeztek náluk, hogy mi a titkuk, kiderült, hogy kb. vizes hajjal feküdtek le aludni.

Objektum doboz

Akiknek tökéletes a tusvonala

Nem aszimmetrikus. Nincs elmaszatolódva. Határozott éle van. És tökéletes az íve.

Ezt csak az tudja értékelni, aki már próbálta elkészíteni a tökéletes tusvonalat, és aki megtapasztalta, hogy sokszor 15 percnyi koncentráció sem elég a tökéletes végeredményhez. Hogy mi kell hozzá, nem tudom… Épp ezért érdekel, hogy ezek a nők…

HOGY A FENÉBE CSINÁLJÁK?!

Objektum doboz

Akikről nem tud rossz fotó készülni

Az Így jártam anyátokkal Barney Stinsonja gondolom, mindenkinek megvan. Ha igen, akkor valószínűleg arra a részre is emlékeztek, amiből kiderült, hogy Barney-ról egyszerűen nem lehet előnytelen képet lőni…

Legyen szó bármilyen abszurd helyzetről, mindig hibátlan a megjelenése a kész képeken. Ehhez a részhez az inspirációt valószínűleg azok a nők nyújtották, akiket abszolút csodálok:

átlagos, hétköznapi nők, akik bár nem topmodellek, mégis tudják, hogyan kell viselkedniük a kamera előtt. 

Miközben a legtöbbünkről száz fotóból egy lesz jó, vannak, akik esetében száz képből száz lesz hibátlan…

Objektum doboz

Akik nem félnek más nőket elismerni

Mert egymás irigylésre méltó külső és belső adottságait elismerni nem szégyen. Ahogy fontos és kevésbé fontos dolgok miatt egymásnak bókolni sem az. Álljatok lazán, humorral a fenti és ezekhez hasonló dolgokhoz – és mielőtt megenne titeket a sárga irigység valami miatt, tudjatok róla, hogy valami miatt épp mások irigyelnek titeket.

Hölgyeim, ezt emelem magunkra!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek