Egyéb kategória

A fogak közötti ötperces szünet izgalmas – ne akarjátok eltüntetni

A divatvilág Kate Moss felfedezése óta teljesen rápörgött a különleges arcú modellekre, akik vastag szemöldökkel, ufóarccal vagy különleges fogsorral rendelkeznek. Az átlagemberek számára a divatmodellek nem szépek, inkább furcsák, de szerencsére pont ez a divat által ünnepelt sokféleség segíthet abban, hogy átlagemberként is elfogadjuk, mennyire különbözőek vagyunk.

vous - 2017.07.18.
A fogak közötti ötperces szünet izgalmas – ne akarjátok eltüntetni

Nekem sem volt egyszerű a kapafogaimmal, amelyeket úgy éltem meg, mintha világkatasztrófa lenne, pedig ezt leszámítva tökéletesen egészséges fogaim voltak, vannak. Erről meséltem is egy korábbi cikkben. A fogszabályozásnak egészségügyi okai is voltak, tökéletes fogsorom viszont így sem lett. (Nem akartam teljesen egészséges fogaktól megválni csak a szép mosoly kedvéért.)

fogszabályzó mengyán eszter

„Neked olyan szopós szád van” – Élet kapafogakkal és fogszabályzás után

Neked olyan szopós szád van. Biztosan könnyen menne, a fogaid sem akadályoznának. Lehet, hogy nem pont így hangzott el a két mondat, de tizenpár év távlatából egyrészt elhalványulnak az emlékek, másrészt a sokkhatás miatt törölni is akarta az agyam a beszólást. A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Érdekes, hogy ha a kapafogak nem is lettek a divatvilág kedvencei, a metszőfogak közötti ötperces szünet nem jelent hátrányt a szakmában, sőt! Több sikeres modellnek is van. Szerintem nagyon is szexi, szóval ha tehetitek, ne tüntessétek el!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Előfordul azonban, hogy a fogak közötti szünet (diastema), amely alapesetben teljesen ártalmatlan, kezelést kíván. Ez általában akkor merül fel, ha a rések egyrészt nem örökletesek, hanem példéul ujjszopás miatt alakultak ki a metszőfogak között. Illetve akkor is szóba kerülhet a kezelés, ha nem a metszőfogakat, hanem a rágásban részt vevő fogakat érinti.

a vous lányok szépséghibái

Volt szerkesztőnk, Kassai Tini is írt a fogairól egy korábbi cikkben 

„A fogaim… na azokat se láttam szépnek sokáig. Az a rés! Kislánykoromban gyakran játszottam azt, hogy rágóval tapasztottam le belülről, úgy mosolyogtam másokra. Azt gondoltam, úgy észre se veszik, vagy nem annyira feltűnő a látvány. Ma már nem rágózom, és tudom, hogy a rés pont jó helyen van a két fogam között. A számomra egyik legfontosabb ember szerint szexi, a családnak meg van min poénkodni.”

Megmutattuk. A VOUS-lányok szépséghibáiért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!