Egyéb kategória

A fogak közötti ötperces szünet izgalmas – ne akarjátok eltüntetni

A divatvilág Kate Moss felfedezése óta teljesen rápörgött a különleges arcú modellekre, akik vastag szemöldökkel, ufóarccal vagy különleges fogsorral rendelkeznek. Az átlagemberek számára a divatmodellek nem szépek, inkább furcsák, de szerencsére pont ez a divat által ünnepelt sokféleség segíthet abban, hogy átlagemberként is elfogadjuk, mennyire különbözőek vagyunk.

vous - 2017.07.18.
A fogak közötti ötperces szünet izgalmas – ne akarjátok eltüntetni

Nekem sem volt egyszerű a kapafogaimmal, amelyeket úgy éltem meg, mintha világkatasztrófa lenne, pedig ezt leszámítva tökéletesen egészséges fogaim voltak, vannak. Erről meséltem is egy korábbi cikkben. A fogszabályozásnak egészségügyi okai is voltak, tökéletes fogsorom viszont így sem lett. (Nem akartam teljesen egészséges fogaktól megválni csak a szép mosoly kedvéért.)

fogszabályzó mengyán eszter

„Neked olyan szopós szád van” – Élet kapafogakkal és fogszabályzás után

Neked olyan szopós szád van. Biztosan könnyen menne, a fogaid sem akadályoznának. Lehet, hogy nem pont így hangzott el a két mondat, de tizenpár év távlatából egyrészt elhalványulnak az emlékek, másrészt a sokkhatás miatt törölni is akarta az agyam a beszólást. A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Érdekes, hogy ha a kapafogak nem is lettek a divatvilág kedvencei, a metszőfogak közötti ötperces szünet nem jelent hátrányt a szakmában, sőt! Több sikeres modellnek is van. Szerintem nagyon is szexi, szóval ha tehetitek, ne tüntessétek el!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Előfordul azonban, hogy a fogak közötti szünet (diastema), amely alapesetben teljesen ártalmatlan, kezelést kíván. Ez általában akkor merül fel, ha a rések egyrészt nem örökletesek, hanem példéul ujjszopás miatt alakultak ki a metszőfogak között. Illetve akkor is szóba kerülhet a kezelés, ha nem a metszőfogakat, hanem a rágásban részt vevő fogakat érinti.

a vous lányok szépséghibái

Volt szerkesztőnk, Kassai Tini is írt a fogairól egy korábbi cikkben 

„A fogaim… na azokat se láttam szépnek sokáig. Az a rés! Kislánykoromban gyakran játszottam azt, hogy rágóval tapasztottam le belülről, úgy mosolyogtam másokra. Azt gondoltam, úgy észre se veszik, vagy nem annyira feltűnő a látvány. Ma már nem rágózom, és tudom, hogy a rés pont jó helyen van a két fogam között. A számomra egyik legfontosabb ember szerint szexi, a családnak meg van min poénkodni.”

Megmutattuk. A VOUS-lányok szépséghibáiért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.