Egyéb kategória

Készüljetek, jön a virágkoszorú 2.0 – Imádjuk!

A virágkoszorú már tavaly sem volt divat, idén ciki felvenni, pedig szerintem valamennyien szeretnénk viselni. A virágkoszorú ugyanis nagyon csajos, szexi, jól mutat a fotókon, nem is korona, de majdnem. Szerencsére, megérkezett a virágkoszorú 2.0, amit már idén kipróbálhattok, mielőtt jövőre mindenki ebben mutatkozik majd.

vous - 2017.07.09.
Készüljetek, jön a virágkoszorú 2.0 – Imádjuk!

Ha szeretitek a Pinterestet bújni, akkor észrevehettétek, hogy az utóbbi időben egyetlen virág rendszeresen feltűnik az esküvői enteriőrökben, a menyasszonyok kezében, a koszorúslányok fején.

Ez a kedves növény a rezgő (felénk csak rezgőke), amelyet hivatalosan boglyos fátyolvirágnak (Gypsophila paniculata) hívnak. Nekem azért tetszik ez a trend (kicsit bánom is, hogy trend lett belőle), mert a rezgő Magyarországon is termeszthető, így nem kell Hollandiából behozni, nagyon olcsó, évelő növény, amely nagyon mutatós. Ha ránézek a következő jelzők jutnak eszembe: bájos, kedves, természetes.

Az idei esküvői szezonban már sok helyen találkozhattatok vele, de már a divat is felfigyelt rá.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A Rodarte divatház 2018-as tavasz-nyári kollekciója alatt a modellek rezgőkoszorút, rezgőhajdíszt és -stólát viseltek. Az összhatás gyönyörű, a rezgő pedig egyértelműen 2018 sztárja lesz.

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

Forrás:
Vogue

És a kifutón feltűnt még egy kedves ismerős: a veszkócsizma!

engel-nora-wild-west-store-western-stilus-csizma-divat5

A csizmák kis feketéje – avagy így hordjatok veszkót 2017-ben!

Ha azt mondom, western stílus, valószínűleg Jessica Simpson country-klipje vagy a Cotton Eye Joe ugrik be elsőre, ugye? Nem csodálom! És ahhoz mit szóltok, ha azt mondom, egy vadnyugat ihlette csizma igenis lehet a ruhatár alapdarabja? Bizony, egy veszkó akár a lábbelik kis feketéje is lehet.

Nézzétek meg a fotókat IDE kattintva!

Ajánlott cikkek