Egyéb kategória

Azt akarták, hogy kifehérítse bőrszínét: ő a modell, akit csak úgy ismernek: a Sötét Királynője!

Hallotatok már a lányról, akit csak úgy hívnak, hogy a Sötét Királynője? Nyakim Gatwech büszkén viseli ezt a címet, büszke arra, amilyen ő, és arra is, amit eddig elért!

vous - 2017.07.09.
Azt akarták, hogy kifehérítse bőrszínét: ő a modell, akit csak úgy ismernek: a Sötét Királynője!

A dél-szudáni modell, Nyakim Gatwech kihívásokkal és sztereotípiáikkal küzdve hódította meg a divatvilágot! A "hagyományos szépség ellen" kampányol a közösségi média platformjain, miközben mindenki álla leesik, mennyire gyönyörű. 

Objektum doboz

A 24 éves szépség büszke a bőrszínére, azt mondja:

Az én csokim rendkívül elegáns!

„Nem fogjátok elhinni, hogy milyen kérdéseket kapok, és milyen nézőpontokat ismerek meg a bőrszínem miatt.” 

Nyakim nevet a furcsa megjegyzéseken és kérdéseken, mint például amikor egy taxisöfőr, azt javasolta, hogy próbálja "fehéríteni" bőrét, vagy amikor azt kérdezték tóle, hogy megváltoztatná-e a bőrszínét pénzért. 

Objektum doboz

Objektum doboz

"A fekete merész, a fekete gyönyörű, a fekete az arany … Ne hagyd, hogy az amerikai elvárások károsítsák az afrikai lelked!"

– írja egy posztjában. A modellt Instagram-oldalán több mint 200 ezren követik és rengeteg magazin címlapján szerepelt már. Nem véletlenül!

Objektum doboz

Objektum doboz

Sajnos a modellnek negatív tapasztalatai is voltak bőrszíne miatt. Még a középiskolában többen csúfolták, olyanokat mondtak neki, hogy koszos és fürödjön meg. Szerencsére ez már a múlt és Nyakim csak arra koncentrál, hogy mérhetetlen önbizalmából mások is meríteni tudjanak! 

Mi egy örökké valóságig el tudnánk nézegeti a képeit! Gyönyörű ez a lány!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek