Egyéb kategória

Ryan Reynolds frappáns választ adott a lánynak, aki a színészt photoshoppolta az expasija helyére

Mióta pörög a Deadpool, azóta már nem csak a rajongók tudják, hogy Ryan Reynoldsnak kiváló a humora. Ezt ismét bebizonyította, ugyanis válaszolt annak a lánynak, aki az expasiját photoshoppolta át Ryan Reynoldsszá.

vous - 2017.07.07.
Ryan Reynolds frappáns választ adott a lánynak, aki a színészt photoshoppolta az expasija helyére

Az 18 éves Gabi Twitteren osztott meg két képet az iskolai végzős báljáról, amelyek első pillantásra normálisnak tűnnek, de amikor közelebbről megnézzük, akkor látható, hogy a lány mellett Ryan Reynolds áll. Ennyire még Ryan sem jó fej, hogy elmegy egy idegen lány szalagavatójára.

Az történt, hogy a lány két nappal a bál után szakított a barátjával, így a közös képeken az expasija helyére Ryan Reynoldsot photoshoppolta. Eddig még semmi extra, láttunk már ilyet Zac Efronnal.

Objektum doboz

A sztori érdekessége, hogy a képek Ryan Reynoldshoz is eljutottak, és Twitteren keresztül üzent a lánynak:

Az évkönyvbe se felejtsünk el odaphotoshoppolni engem! 

– írta a színész #neszórakozzgabival hashtaggel együtt. 

Objektum doboz

Itt még mindig nem áll meg az ügy, ugyanis képbe került az expasi. Most őszintén, mennyire menő Ryan Reynoldsszal féltékennyé tenni az exet. Szóval az ex nem hagyta szó nélkül a történteket, ő egyenesen Ryan tweetjére reagált – biztos, ami biztos, ne aludjon a színész!

Te jársz pórul, nem fogom megnézni a Deadpool második részét, a 11 dolláromat (gondolom, a mozi ára – a szerk.) Kevin Hartnak adom!

Objektum doboz

Erre egyelőre válasz még nem érkezett, csak remélni tudjuk, hogy az expasi nem gondolta komolyan az üzenetet és csak viccelődött.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.