Egyéb kategória

Megesik, hogy a sztár is elesik – nagyon!

Nem illik más kárán nevetni, de amikor sztárok megbotlanak a színpadon vagy a vörös szőnyegen, az kicsit mókás – főleg, ha ők is tudnak saját magukon nevetni, és természetesen akkor, ha nem ütik meg nagyon magukat. Na, ilyenek jönnek most!

vous - 2017.06.29.
Megesik, hogy a sztár is elesik – nagyon!

Az amerikai ELLE magazin vicces kedvében volt, és készített egy remek és szórakoztató összeállítást arról, amikor a sztárok megborulnak – nem őrültködnek, szó szerint borulnak. Természetesen Jennifer Lawrence ebben a profi, de Madonna és Ed Sheeren sem úszta meg lila foltok nélkül szerintünk. 

ryan-reynolds-blake-lively

Nem lehet nem imádni: egy kisvideó, amelyben Blake Lively és Ryan Reynolds szerelmet vall egymásnak

Talán Blake Lively és Ryan Reynolds az a hollywoodi sztárpár, akit kivétel nélkül mindenki kedvel. Ez a két gyönyörű ember külön-külön is a legszimpatikusabb színészek egyike, de mióta összatartoznak, ez csak hatványozódott. Mutatunk az imádnivaló párosról egy romantikus összeállítást.

Kellemes szórakozást!

Objektum doboz

Címkék: #elesik #kínos #sztár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!