Egyéb kategória

Álomalak 10 nap alatt – de legalább mínusz 5 kiló

A strandszezonra mindenki szeretné egy kicsit formába hozni magát, megszabadulni néhány makacs kilótól, és nemcsak a látvány, hanem a jobb testérzet miatt is. 10 nap odafigyeléssel, pontosabban nyerskosztos diétával ez könnyedén sikerülhet.

vous - 2017.06.20.
Álomalak 10 nap alatt – de legalább mínusz 5 kiló

Bár vannak elkötelezett hívei a vegán és a nyersvegán táplálkozásnak, mi senkit nem beszélünk rá erre az étkezési módra hosszú távon,

de 8–10 nap csodákra képes: ennyi idő alatt semmiből nem szenved hiányt a szervezetünk, még akkor sem, ha nem pótoljuk megfelelően a fehérjét.

Viszont a sok nyers, rostokban gazdag zöldség és gyümölcs kitisztítja az emésztőrendszert, a természetes enzimek serkentik, aktivizálják, megújulásra késztetik a szervezetet, mégpedig sejtszinten is, valósággal kivirulunk, megfiatalodunk. Az sem utolsó szempont, hogy a rostokban gazdag, de zsiradékban szegény étrend az alakunknak is jót tesz –

10 nap alatt akár 5 kilótól is megszabadulhatunk.

magas-combkivagasu-furdoruha-divat-kim-kardashian

Ó, jaj: Kim Kardashian már felvette! Újra divatba jön a nagy combkivágású fürdőruha?

Nem véletlenül érzem úgy, mintha újra a ’90-es években élnénk: chokerek, karika fülbevalók mindenhol, flatformcipők – amit akkor Buffalónak hívtunk –, sütibaba – ami immár sokkal nagyobb, ám semmiképp sem illatosabb – és az extrém hosszú műkörmök, aminek én egy kicsit örülök. Egy ikonikus legenda azonban hiányzik még a listáról, ami nem más, mint a Baywatch-bikini aka magas derekú fürdőruha, bugyi. Megvan? Anyukánknak biztosan! Lehet, hogy el kellene kérni tőle nyárra?!

Mit ehetünk, ihatunk?

Bármilyen zöldséget, gyümölcsöt, magokat ehetünk, amit hőkezelés, vagyis sütés-főzés nélkül lehet fogyasztani, így krumplit és padlizsánt például nem, de ezen kívül gyakorlatilag bármit.

Amit nem ehetünk, ihatunk!

El kell viszont felejteni a gabonákat, a tejtermékeket, a húsokat és halakat, a tojást, a hüvelyeseket és a rizst is, és természetesen az alkoholt. Nem olyan nehéz mindez, csak elhatározás kérdése: minden fejben dől el…

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.