Egyéb kategória

Tipikus bikiniparák, amik tuti, hogy nektek is ismerősek lesznek

Ha nyár, akkor strand. Fürdés a hűsítő habokban, és barnulás ezerrel. Kétség sem fér hozzá, hogy ezt mindenki imádja. Na de mi van a bikinivel? Ugye, ti sem rajongtok annyira azért, hogy falatnyi ruhadarabokban flangáljatok a többiek előtt? Elárulom, nem vagytok egyedül vele!

vous - 2017.06.14.
Tipikus bikiniparák, amik tuti, hogy nektek is ismerősek lesznek

Valószínűleg nincs olyan lány, aki nem találkozott volna még a bikiniparával. Tudjátok, amikor kellemetlenül érzitek magatokat a bőrötökben, és elgondolkoztok azon, hogy ugyan miért kellett nektek ez az egész. Most összegyűjtöttem nektek a legtipikusabb gondolatokat, amik mindenki fejében megfordulnak ilyenkor.

1."Rajta miért néz ki sokkal jobban?"

Ismerős az az érzés, amikor lelkesen válogattok a boltok polcain található, szebbnél-szebb fürdőruhák közül, és hosszas próbálgatás után úgy érzitek, hogy megtaláltátok a tökéleteset? Büszkén és boldogan veszitek fel, hogy beseperjétek az elismerő pillantásokat, aztán persze az egész egy pillanat alatt elmúlik. Mert amint vízközelbe értek, meglátjátok a sok tökéletes, modellalkatú lányt, akiken egy gramm felesleg sincs. És akaratlanul is elkezditek hozzájuk hasonlítani magatokat, amiből persze ti jöttök ki rosszabbul… Már megint. 

Objektum doboz

2."Nem ezt a fürdőruhát kellett volna választanom"

Hiába érzitek úgy eleinte, hogy megtaláltátok a tökéletes darabot, tuti, hogy az első adandó alkalommal megkérdőjelezitek ezt. És aztán még jó sokszor… Mert lehet, hogy egy más szín vagy forma jobban állt volna, sokkal vékonyabbnak vagy barnábbnak tűnhetnétek. Na jó, majd talán jövőre…

Objektum doboz

2. "Túl kicsi/ túl nagy"

A tipikus érzés, amikor sosem jó az, ami van. Mert valahogy mindig az kellene, ami másoknak adatott meg. Ha pici cicivel áldott meg titeket a sors, tuti, hogy a hatalmas keblekért irigykedtek, ellenkező esetben pedig vágyakozva nézitek a kisebb mellű lányokat. Nekik bezzeg nem kell ilyen terhekkel megküzdeniük…  És akkor még a többi testrészről nem is beszéltünk.

Objektum doboz

4. " Tudtam, hogy nem kellett volna az a lángos a büfében"

Mert gészen biztos, hogy meglátszik rajtatok, hogy épp most ettetek egy jót… És persze ezután automatikusan jön a bűntudat.

Objektum doboz

5."Többet kellett volna edzenem"

Az egyik legelső gondolat, ha elégedetlenek vagytok saját magatokkal. Gondolatban végigpörgetitek az összes alkalmat, amikor inkább egy sütit választottatok a saláta helyett, vagy mindazokat az estéket, amikor az edzés helyett végül győzött a fáradtságotok. 

Objektum doboz

6. "Lehet, hogy inkább le sem veszem a felsőmet"

Végső megoldásként eszetekbe juthat, hogy inkább hazamentek vagy egyszerűen csak messzire elkerülitek a nyár folyamán a strandokat. Mindegy, csak ne kelljen fürdőruhában lenni, mert egyszerűen nem álltok még készen ezekre a megpróbáltatásokra…

Objektum doboz

Azt azonban ne feledjétek, hogy attól, hogy eszetekbe jutnak ezek a dolgok, ne hagyjátok, hogy elrontsa az egész nyaratokat. Ne féljetek attól, hogy nem vagytok tökéletesek, mert ki kell, hogy ábrándítsalak titeket: olyan bizony nem létezik.

Hiszen ki tudja, lehet, hogy az a tökéletes testű lány, akit épp irigykedve néztek, ugyanúgy nem érzi jól magát a bőrében.Szóval nem lenne jobb mindenkinek, ha elfogadnánk magunkat olyannak, amilyenek vagyunk?

Persze ettől függetlenül nyugodtan sportoljatok és egyetek egészségesebben, egyáltalán nem azt mondom, hogy baj, ha kicsit izmosodni szeretnétek. De ne feletsétek el közben, hogy nem a kilók száma a lényeg, mert egyedül semmit sem ér, ha közben boldogtalan a lélek… Úgyhogy legközelebb nyugodtan menjetek el a strandra és próbáljátok ki, hogy nem stresszeltek feleslegesen. Helyette inkább élvezzétek a napsugarakat, a vizet, a társaságot. Az életet. Csak így, egyszerűen.

bikini

5 testpozitív nő, akik segítenek legyőzni a bikiniparát

Sokáig nem mentem strandra. Tiniként könnybe lábadt szemmel és gombóccal a torkomban nézegettem a bikiniket. A strand tele volt kalanddal, szerelemmel, sztorikkal, amikből én kimaradtam. A hátam miatt.

Eszter cikkét IDE kattintva olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.