Egyéb kategória

Valaki nagyon nem figyelt: örvendjünk a hosszú ujjú bikininek!

Valaki nagyon össze lehetett zavarodva, amikor megtervezte ezt a remek ruhadarabot, bikinit, felsőt, nem tudom... A végeredmény akárhogy is nézzük, egy hosszú ujjú bikini lett.

vous - 2017.05.31.
Valaki nagyon nem figyelt: örvendjünk a hosszú ujjú bikininek!

Amir Slama brazil divattervező tervezte, majd valósította meg a hosszú ujjú bikinit, ami már a nevét tekintve is egy hatalmas paradoxon. Amir befutott, elismert tervező, egymás után kétszer választották meg hazájában az év divattervezőjének – tuti, hogy nem ezért a „fürdőruháért”.

Nagyon nem: Rosa Chá nevű saját márkája világszerte ismert, olyan magazinok méltatják, mint a Harper's Bazaar vagy a Vogue

Forrás:
AMIR SLAMA

A farmeranyagból készült darabnak funkciója nagyon nincsen, hiszen a strandon épp az a célunk, hogy hűtsük magunkat, egy (félig) hosszú ujjú bikinifelsőben ez problémába ütközhet. Persze, értem én, ez a darab igazából nem napozásra és pancsolásra hivatott, pusztán arra, hogy megmutassuk magunkat a medencés bulin… értitek, vagy esetleg egy Britney Spears klipben. 

Képzeljétek el, hogy a Balatonban próbáltok labdázni ebben a farmer anyagú, hosszú ujjú bikiniben… A fürdőruhát egyébként átszámíta több mint 91 ezer forintért lehet megvásárolni ITT

Bikiniként megbukott!

Ajánlott cikkek