Egyéb kategória

Taylor Swift bepasizott: ő az új szerelem!

Már nem kérdés, miért tűnt el a szemünk elől Taylor Swift az elmúlt hónapokban: új szerelmével, egy brit színésszel turbékol Angliában.

vous - 2017.05.18.
Taylor Swift bepasizott: ő az új szerelem!

Taylor Swift közelebbi barátai szerint hatalmas a szerelem közte és új pasija, a 26 éves brit színész, Joe Alwyn között. A barátok szerint a kapcsolat nem új, már több hónapja tart a románc, csupán extra titkos, ahogy az lenni szokott… Taylor szerelmi élete az utóbbi időben határozottan túlzsúfolt, amiről itt megtudhattok mindent.

Objektum doboz

Joe Alwyn nálunk kevésbé ismert színész, talán a Billy Lynn hosszú, félidei sétája című filmből lehet ismerős, és azonkívül, hogy rendkívül jóképű, eddig nem annyira izgalmas a srác. Mindenesetre jól mutatnak együtt, bár egyelőre csak a montázsfotókon. 

Objektum doboz

Alig várjuk az első közös képet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!