Egyéb kategória

Önelfogadás? Ezek a sztárok inkább a radikális változás mellett döntöttek

A legtöbben igyekszünk a lehető legjobbat kihozni magunkból. Egy jó hajszín, frizura vagy egy stílusos ruha óriási változást jelenthet – úgy, hogy közben mégis önmagunk maradunk. Vannak persze olyanok is, akik ennél messzebbre mennek: akik a testre csak egy üres vászonként tekintenek, amit aztán kedvükre alakíthatnak. Ezúttal a sztárvilág radikális átalakulásait gyűjtöttük nektek össze – olyanokat, amelyek során egy sztár egészen más karakterré vált az évek során.

vous - 2017.05.17.
Önelfogadás? Ezek a sztárok inkább a radikális változás mellett döntöttek

Marilyn Monroe

Forrás:
VOUS

Talán Marilyn Monroe volt az első olyan világsztár, aki radikális átalakuláson ment keresztül. A jó adottságokkal megáldott, de még átlagos külsejű Norma Jeane igazi szexszimbólummá vált, amikor búcsút intett barna, hosszú frizurájának, és egy rövidebb, hidrogénszőke fazonra váltott. Ajkait merész, vörös rúzzsal hangsúlyozták, szemét pedig az elmaradhatatlan szemhéjtussal varázsolták ikonikus cicaszemekké. Bár már egy előnyös frizura és egy jó smink is sokat változtathat az ember arcán, az előtte-utána fotókon úgy tűnik, mintha valami több is történt volna…

Sokáig csak találgattak arról, hogy vajon volt-e plasztikai műtéte a dívának vagy sem – pár éve viszont egyértelműen kiderült a válasz.

Igen, Marilyn Monroe plasztikáztatott: a koponyájáról készült röntgenfelvételek alapján az orvosok biztosak benne, hogy az ötvenes évek sztárja az állát és az orrát is megműttette.

Egyes spekulációk szerint a lengőbordáit is kivetette, hogy karcsúbb derekat – és ezáltal hangsúlyosabb homokóra alakot  – varázsoljon magának, de erről egyelőre nincs hivatalos álláspont.

Nicole Richie

Forrás:
VOUS

Lionel Richie lánya, Nicole, Paris Hilton legjobb barátnőjeként robbant be a köztudatba. Amikor megjelent az MTV-n futó, The Simple Life című realityben, még kihívó, ízléstelen ruhákat és előnytelen frizurákat viselt. A botrányairól elhíresült nőre ma már rá sem lehet ismerni… Az egykori lázadó csajsziból kifinomult nő lett: rengeteget fogyott, a legmenőbb stylistok segítségét igénybe véve megtanult stílusosan öltözködni, és búcsút intett az előnytelen frizuráknak – na meg a túlszedett szemöldöknek.

Hogy plasztikáztatott-e valaha vagy sem, nem tudni biztosan, de arra tippelek, szike nélkül érte el az óriási változást.

Kylie Jenner

Forrás:
VOUS

A hiszékenyek a serdülőkornak tudják be a változásokat, a szkeptikusok a plasztikai sebészeknek, fodrászoknak, sminkeseknek és stylistoknak. A Keeping Up With The Kardashiansból még gyerekként megismert sztár ugyanis tizenéves koráig teljesen máshogy nézett ki: az évek során nemcsak az arca, de a teste is radikálisan megváltozott. Édesapja, az egykori olimpikon, Bruce Jenner (ma már Caitlyn Jenner) révén Kylie atlétikus alkatot örökölt: vékony, törékeny termet és keskeny csípő jellemezte egészen pár évvel ezelőttig.

Azóta nemcsak a melle lett nagyobb jó pár kosármérettel, de a csípője és a feneke is szélesebb lett az implantátumoknak köszönhetően. Ami pedig az arcát illeti: eredeti fogsorát koronákkal tették tökéletessé, ajkait feltöltötték, a szemöldökét megemelték, az orrát pedig kisebbre műtötték. Ha mindez nem lenne elég, szinte csak parókában és vastag sminkben lép utcára, és néha még az eredeti szemszínét is módosítja színes kontaktlencsék segítségével.

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

A szegény ember Kylie Jennerje: megnéztem, milyen egy Insta-smink a való életben

Aki használja az Instagramot, biztos találkozott már egy bizonyos sminkelési móddal, amit nehéz egyetlen szóval leírni. Hatalmas trendről beszélünk, nők tömegei igyekeznek leutánozni a tutorialokban látható lépéseket. Én is megpróbálkoztam vele, hogy megnézzem, mi történik az arcommal – na meg hogy körbejárjam kicsit a jelenséget.

Korábbi cikkünket ide kattintva olvashatjátok el.

Ariana Grande

Forrás:
VOUS

A Nickelodeon csatorna gyereksztárjának radikálisan megváltozott az imázsa: ma már szexi démonként lépdel a vörös szőnyegen – az egykori ártatlan külsőnek nyoma sincs. Bár sosem volt rajta felesleg (szerintem legalábbis), mégis jelentős súlytól szabadult meg, ami a testén és az arcán is óriási változást eredményezett. A szakértők szerint a plasztikai műtétek sem lehetnek ismeretlenek a számára: még csak 23 éves, de már megműttette a mellét, az orrát, az állát és a szemöldökét is. A természetes állapotában göndör frizurájának is búcsút intett: ma már csak kiegyenesítve, póthajjal dúsítva viseli.

Ajánlott cikkek