Egyéb kategória

„Ezt most miért?” – Minden idők legérthetetlenebb fordulatai kedvenc sorozatainkban

Nincs is jobb egy váratlan és izgalmas filmes csavarnál, ugye? Amikor azt hinnétek, már semmi meglepetés nem érhet benneteket, a kedvenc sorozatotok pedig bebizonyítja, hogy korántsem így van ez. Na de mi van akkor, ha nem úgy sül el a dolog, ahogy a készítők szerették volna?

vous - 2017.05.16.
„Ezt most miért?” – Minden idők legérthetetlenebb fordulatai kedvenc sorozatainkban

Hivatalosan is elismerem, hogy sorozatfüggő vagyok. Imádom az új és izgalmas sorozatokat, szinte mániákusan böngészem a legfrissebb epizódokat a neten. Gondolom, sokan vannak még ezzel így, legalábbis remélem.

Azonban volt egy pár finálé vagy épp évadzáró, ami egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet, sőt, sok más rajongónál is kiverték a biztosítékot. Az ELLE most ezeket gyűjtötte össze nektek.

Vigyázat, spoiler-veszély!

1. Így jártam anyátokkal

Megvan az az érzés, amikor hosszú idő óta vártok valamire, a végén pedig talán pont ezért hatalmas csalódást okoz az igazság? Nos, akkor biztos egyetértetek, hogy ha azt mondom, az Így jártam anyátokkal fináléja bizony több szempontból is kétségbe vonható. Először is: Ted és Robin, most komolyan? Arról már nem is beszélve, hogy a kérdésre, ami mindenkit foglalkoztatott, hogy vajon ki Ted gyermekeinek az anyja, továbbra sem kaptunk kielégítő választ. Szóval ha jót akartok magatoknak, inkább az alternatív befejezést nézzétek meg, ne az eredetit! Vagy kivárjátok a spin offot

Objektum doboz

Gossip Girl – A pletykafészek

Minden idők egyik legjobb csajos sorozata is csalódást okozott a végére: amikor ugyanis fény derült arra, hogy a híres Gossip Girl nem más, mint Dan, mi csak ültünk, kb. így:

Objektum doboz

Nem. Nem. Nem. Egyszerűen semmi értelme az egésznek! És ha belegondolunk, hogy mennyi mindent ki lehetett volna hozni ebből a sztoriból, akkor még szomorúbb az egész.

Objektum doboz

Jóbarátok

Tény, hogy volt egy pillanat, amikor úgy gondoltuk, ez a sorozat is beáll az elrontott filmes csavarok sorába. Megvan még a pillanat, amikor Rachel és Joey összejött? Na, akkor értitek, miről beszélünk…  Mert az egy dolog, hogy Joey titokban szerelmes volt Rachelbe, meg is értjük, na de hogy ez viszonzott dolog, hát az már egy teljesen más kérdés. Szerencsére azonban a készítők rájöttek, mennyire nem működőképes ez a dolog, és végül teljesen máshogy zárult a történet. Hála istennek!

Objektum doboz

Lost – Eltűntek

Imádtuk ezt a sorozatot, tényleg, na de azért az mégiscsak túlzás, hogy a sziget magyarázata végül lényegében az, hogy nincs rá magyarázat. Egyszerűen nem értjük, hogy gondolták ezt!

Objektum doboz

The Walking Dead

Na jó, ez csak azért került fel a listánkra, mert annyira egyértelmű volt az egész. Emlékeztek még a hatodik évadra, amikor Glenn meghalt? Vagy legalábbis úgy tűnt, persze a szemfüles rajongók kiszúrhatták, hogy ez korántsem tűnik annyira hihetőnek. Hát, mindenesetre szép próbálkozás volt.

Objektum doboz

Pretty Little Liars – Csinos kis hazugságok

Végül pedig jöjjön egy személyes „kedvenc”: régen imádtam ezt a sorozatot, mert egyszerűen képtelenség volt kitalálni, hogy mi fog következni. Mindig volt egy váratlan fordulat, amiről azt hittem, közelebb visz ’A’ személyéhez, de aztán kiderült, hogy mégsem… Ám a legutóbbi évadok szerintem eléggé megkérdőjelezhetőek, kicsit olyan, mintha mindenáron egy váratlan csavart akartak volna belevinni. A legújabb részekről már nem is beszélve. Cece Charles, mint ’A’, Alison testvére, aztán a legújabb főgonosz, A.D… egyszerűen már túl sok(k)! Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy ér véget az egész, hiszen már csak pár rész van hátra a fináléig.

Objektum doboz

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Ezek voltak 2016-ban a legsokkolóbb fordulatok a sorozatokban

Tavaly nemcsak szuper sorozatokkal gazdagodtunk, de a régi kedvencek is tartogattak bőven meglepetéseket. Az alábbi fordulatokat sosem fogjuk elfelejteni, sem pedig kiheverni. Vigyázzatok, spoiler-veszély!

A teljes cikket IDE kattintva tudjátok elolvasni.

Nektek mi a véleményetek?

Ajánlott cikkek