Egyéb kategória

A részeg fiú az összes közösségi oldalon üzent barátnőjének, hogy megtudja, haragszik-e rá

Bocsánatot kérni tudni kell. Nem minden ember, nem minden férfi képes rá, az alábbi történet viszont az igazolja, ha a pasik egy kicsi kreatívak (részegek), akkor nagyon édesen tudnak esedezni! 

vous - 2017.05.12.
A részeg fiú az összes közösségi oldalon üzent barátnőjének, hogy megtudja, haragszik-e rá

Kieron Cameron egy 18  éves skóciai srác, aki egy délután egy születésnapi partira volt hivatalos. A barátnője, a 16 éves Jodie Duncan nem tartott vele, mert a lány megbetegedett, így a srác nélküle ment el a buliba – eddig semmi extra. 

„Unom, hogy folyton bocsánatot kell kérnem” – Nyílt levél azoknak, akik azt hiszik, a siketekkel ordítani kell

A bocsánatkérés elfeledett művészete – hogyan csináljuk jól?

Sajnos akármennyire próbálunk békében élni másokkal, elkerülhetetlen, hogy időről időre meg ne bántsanak bennünket, illetve mi magunk meg ne bántsunk másokat. Ilyenkor pedig nem számít, hogy szándékos volt-e, vagy nem, annak érdekében, hogy megoldódjon a konfliktus, és hogy megszabaduljunk a bűntudattól, bocsánatot kell kérnünk. De hogyan fejezzük ki megfelelően, hogy sajnáljuk? Ez is egy olyan elfelejtett művészet, amit ideje feleleveníteni!

Nem lenne érdekes sztori, ha Kieron nem érzett volna lelkiismeret-furdalást, hogy betegeskedő barátnőjét otthon hagyta. 

Elhatározta, hogy minden létező közösségi oldalon ír a a lánynak, és megkérdezi, haragszik-e rá.

Screen-Shot-2016-12-12-at-2-07-33-PM

Forrás:
twitter.com

De Kieron érezte, hogy ez még mind nem lesz elég, így egy MAC vásárlási utalványt is küldött a lánynak! Kitalálhatjátok: a lány nem haragudott. A humoros pár elárulta, hogy azóta rengetegen gratulálnak nekik, és irigykednek a lányra, amiért ilyen pasija van.

Cuki sztori!

Forrás:
twitter.com

Van hasonló történetetek? Írjátok meg nekünk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.