Egyéb kategória

„Nem járnék magammal, de veletek se!” – félórára pasik lettek a VOUS-lányok

Azt gondoltuk, már rég túl vagyunk azon a korszakon, amikor totál beszippant egy okostelefon-applikáció. Nagyot tévedtünk, ugyanis amikor a kezünkbe került a FaceApp nevű mobilalkalmazás, azonnal elmerültünk benne.

vous - 2017.05.09.
„Nem járnék magammal, de veletek se!” – félórára pasik lettek a VOUS-lányok

A FaceApp nevű mobilapplikáció lényege, hogy a feltöltött fotót átalakítja úgy, mintha idősek, babák vagy épp pasik lennétek. Az alkalmazással mosolyt is rakhattok a fotóra, és meg is csajosíthatjátok magatokat (még jobban). Nagyon jó kis alkalmazás, igazán kellemes perceket szerezhettek vele magatoknak.

snapchat kutyás filter

Nem várt helyről jött a ribancozás: a tudomány szerint a Snapchat kutyás filterét használó nők könnyűvérűek

A Snapchaten létezik egy csomó filter, a felhasználók nagy örömére. A szivárványos rókakoma például nagyot üt, a Bob Marley-féle négeresítő effekt viszont nem nélkülözi a rasszista felhangokat sem. A legérdekesebb ezzel együtt is az a mém (és a mögötte megbújó jelenség), ami szerint a néhány hónapra szupernépszerűvé vált viccesen cuki kutyapofit csak a ribancok használják…

A folytatásért kattintsatok ide!

Mindenki ezt pörgeti, szóval mi is kipróbáltuk.

A bal felső kép az eredeti arcmásunk, majd a bébi, az öreg és a pasi kiadásunkat láthatjátok. Utóbbi annyira jól sikerült, hogy pasi önmagunkban felfedeztünk híres embereket.

Vio mint Max Minghella színész

Forrás:
vous.hu

Ancsa mint Szente Vajk

Forrás:
vous.hu

Eszter mint egy gonosztevő a Criminal Mindsból

Forrás:
vous.hu

Mojzi mint Tom Cruise

Forrás:
vous.hu

És jómagam mint Győzike

Forrás:
vous.hu

Szavazzatok!

Objektum doboz

Próbáljátok ki ti is, és mutassátok meg a fotót!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.