Egyéb kategória

Csak ámulunk! A Chanel új kollekciója szerint az ókori Görögország a jövő

Egészen pontosan az antik görögök világa ihlette meg a Chanel tervezőjét, Karl Lagerfeldet, aki 2018-as resort (cruise) kollekciójával ebbe a világba repít bennünket. A resort kollekciókat a tavaszi-nyári és őszi-téli kollekciók között mutatják be, és a klasszikus felállásban november környékén válnak elérhetővé. Így azok, akik a telet melegebb éghajlaton töltik, és nem szeretnének a nyári ruhájukban korzózni a tengerparton, azok számára ezek tökéletes darabok lehetnek.

vous - 2017.05.04.
Csak ámulunk! A Chanel új kollekciója szerint az ókori Görögország a jövő

Én nem tartozom ebbe a társaságba, de emiatt már csak azért sem fogok keseregni, mert a Chanel legújabb kollekcióját nézni is gyönyörűség. Ráadásul inspirációnak sem utolsó, néhány ötletet már most imádok. Ezeket gyűjtöttem össze.

Lenge fekete hűvösebb nyári napokra: kötelező

Forrás:
Vogue

A leomló láncokkal túldíszített karperecet akár magunk is elkészíthetjük 

Forrás:
Vogue
600

Most akkor tényleg ez lesz a divat?! – Miért ne dőljetek be a buta szalagcímeknek?

Szerencsétlen modellek – kacagjunk együtt! Most akkor TÉNYLEG ez lesz a DIVAT? Hova tűntek a divatbemutatókról az IGAZI FÉRFIAK? Alessandro Michele divattervező olyat tett a Guccival az elmúlt másfél évben, amire már nagy szüksége volt a márkának, mindeközben a nagyközönség attól retteg, hogy a férfiak nők lesznek, a nők meg mindent magukra aggatnak, ami a kezük ügyébe kerül. Pedig erről szó sincs, de a divatház kollekciója kapcsán érdemes újra a divatról, a játékról és az elfogadásról beszélni. A cikket itt olvashatjátok el.

A gyöngyökkel telepöttyözött átlátszó anyag elrabolta a szívemet

Nem nagyon érdekelne, hogy belepárolódok. 😀 

Forrás:
Vogue

Amikor a minta az anyagban van. Szerelem. 

Álomszép részletek az anyagban!

Forrás:
Vogue

Öv!

Forrás:
Vogue
kerdojel

Mi köze Rihanna bugyijának Coco Chanelhez? Elárulom

2017 februárjában bombaként robbant a hír, hogy Riccardo Tisci 12 év után otthagyja a Givenchy divatházat. A pletykák szerint azért, hogy Donatella Versacét váltsa a Versace háznál. Olyan nevekkel dobálózok, akiket sokan ismerünk, de ha megkérdeznék tőletek, ki a Dior, a McQueen vagy a Valentino tervezője, tudnátok rá válaszolni a Wikipédia nevű barátotok segítsége nélkül?

A cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Choker aranyvirágból 

Forrás:
Vogue

Itt amúgy az arckifejezés tetszett a legjobban: a 4-es, 6-os villamoson gyakorolnám 

Forrás:
Vogue

Éljenek az óriásfülbevalók!

Forrás:
Vogue

Bad hair day? Csak egy vastag hajpánt kell! 

Forrás:
Vogue
Ajánlott cikkek