Egyéb kategória

Észrevesszük a szexit, mielőtt mások is: ezekért a tinipasikért rajongunk!

Sosem volt még ennyire szükségünk a megerősítésetekre! Húszas éveink közepén járunk, de rajongunk, mint a tinilányok. Ezúttal a tinipasikért!

vous - 2017.04.21.
Észrevesszük a szexit, mielőtt mások is: ezekért a tinipasikért rajongunk!

Azt már megállapítottuk, hogy nagyon betegek vagyunk, de erre sikerült rákontráznunk, amikor a szerkesztőségben szóba jöttek a tinipasik. Az sztori érdekessége, hogy csupán ketten sziporkáztunk a témában. Mojzi, a DIY-királynőnk és jómagam mertük bevállalni – bármennyire is nem kellene –, hogy bejönnek a tinipasik. 

„Egyszer velem szemben ült egy néni a metrón, aki mosolyogva nézte a mellettem ülő fiatalokat. Az arckifejezésén viszont némi szomorúságot is láttam. Mintha irigyelte volna őket a fiatalságukért, a hamvas arcukért, és arra gondoltam, vajon milyen lesz, amikor megöregszem, de a lelkem fiatal marad.

 Vajon megnézek majd egy szép fiatal srácot, és ha igen, miért, és mit fogok érezni? Hiszen nekem a velem egykorúak kellene hogy tetsszenek

– mondja Mojzi, míg én csak bólogatni tudok. Bár én már húszas éveim hajnalán rájöttem, hogy valószínű, soha nem lesz nálam több évvel idősebb párom – ezt a mai napig tartom. Rendmániás pasim két kemény évvel fiatalabb nálam, de ha két évvel idősebb lenne, az sem változtatna az érzelmeken, de ezt is a tudatalattinak tudom be. 

Ne ijedjetek meg, nem rontunk meg tinipasikat, ténylegesen betegek nem vagyunk, csupán észrevesszük a szexit, még mielőtt mások is, és rajongunk, mint a tinilányok!

Íme a kedvenc tinipasijaink! 

Mojzi kedvence: 

„Az van, hogy fura, nem fura, elérkezett a pillanat, amikor odáig lettem egy tinisrácért, pedig nem vagyok egy rajongó típus, de a srácnak baromi jó a humora, amiből számomra egyértelmű, hogy esze is van, és szupercuki. Egyszóval totál rákattantam Csebe videóira, na jó, nem őrültem meg teljesen, de jólesik nézni, kicsit tini lehetek újra.”

Objektum doboz

Az én tinikedvencem:

Most egy kicsit csalok. A két pasi, akit szeretnék nektek bemutatni, valójában már nem tini, ám színészek, és az általuk legtöbbször játszott karakter az – a karakterek tetszettek meg. Már elárultam, hogy imádom a tinisorozatokat – nem véletlenül –, legnagyobb kedvencem pedig a Teen Wolf. Dylan O’Brien (25) jelenleg szerepel a sorozatban, sajnálatos módon Daniel Sharman (30) már nem. Nekem ők a két favorit, mert a tinisráckaraktert rendkívül szexin hozzák a sorozatban. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.