Egyéb kategória

A Moschino Candy Crush kollekciója legalább annyira addiktív, mint maga a játék

A Moschinótól nem idegen a kollaboráció: Super Mario Bros., Transformers, Pindúr pandúrok, Looney Tunes és Barbie kollekció, csak hogy párat említsek. Most azonban megálmodták a valaha volt legszexibb kollekciót a népszerű játék, a Candy Crush témájában.

vous - 2017.04.20.
A Moschino Candy Crush kollekciója legalább annyira addiktív, mint maga a játék

Most miért pont a Candy Crush? A Moschino kreatív igazgatója, Jeremy Scott mindig is szerette rögeszméit szövetre nyomtatni.

Ha légiutas-kísérő vagy és találkoztunk már, tudod, hogy a felszállás előtt mindig megpróbálok a következő szintre jutni a Candy Crushban 

– nyilatkozta Scott a Hollywood Reporternek.

miu miu

VOUS-videó: hogyan kell kiejteni helyesen a következő divatmárkák és -tervezők nevét?

Egy VOUS-lány képben van minden tekintetben. Legalábbis ezt gondoltuk. Híres divatmárkák és -tervezők neveit próbáltuk kimondani kisebb-nagyobb sikerrel. Hittük, hogy profin és kellő eleganciával sikerül kiejteni őket, nem foghatnak ki rajtunk. Hát kifogtak. Ide kattintva megnézhetitek, mennyire nem sikerült kiejteni a divatmárkák neveit.

A kollekció nyáron lesz elérhető, aminek darabjai egy úszónadrág, egy ruha, egy iPhone-tok és egy hátizsák. Mi azonban mégsem a kollekcióra hívnánk fel a figyelmeteket, hanem a fiatalemberre a Moschino x Candy Crush úszónadrágban… 

Objektum doboz

A teljes kollekciót ITT tudjátok megnézni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!