Egyéb kategória

Beleszerettünk ebbe a mesés divatkisfilmbe – a New York-i balerinák betáncolták magukat a szívünkbe

Ki más reklámozhatna jobban ruhákat, mint egy balerina, akinek a mozgás az élete? Egy New York-i ruhamárka is felismerte ezt, és elkészítették a szezon legmesésebb kampányfilmjét.

vous - 2017.04.13.
Beleszerettünk ebbe a mesés divatkisfilmbe – a New York-i balerinák betáncolták magukat a szívünkbe

A New York City Ballet táncosai nem először tettek látogatást a divat világában, ők voltak azok, akik tavaly januárban bemutatták a Puma balett inspirálta kollekcióját, és az Opening Ceremony is őket kérte fel modelleknek a tavaly őszi bemutatójához. Ezúttal az MM.LaFleur kereste meg őket azzal a kéréssel, hogy szerepeljenek új kampányfilmjükben.

Objektum doboz

A három balerina (Georgina Pazcoguin, Unity Phelan és Alexa Maxwell) dolgozó nőket játszanak, akik az irodában hirtelen táncra perdülnek.

A balett és az irodai ruhatár nem feltétlenül egyértelmű párosítás, de mi szeretjük lerombolni azokat a sztereotípiákat, hogy mit is jelent dolgozó nőnek lenni. Ebben a videóban azt szerettük volna megjeleníteni, milyen egy nő a felszínen, és milyen az ő saját, belső, mesés világában

– nyilatkozta Tory Hoen, az MM.LaFleur kreatívigazgatója.

Objektum doboz

A kisfilm célja egyébként az is volt, hogy bemutassa, milyen kényelmes, viselhető ruhákat készítenek.

A munkánk során gyakran viselünk kényelmetlen jelmezeket, amikben táncolni sem mindig könnyű. Nem úgy, mint ezekben a ruhákban, amik olyan érzést keltenek, mint egy második bőr. Szerettük volna megmutatni, hogy velünk együtt mozognak.

Csak annyit mondunk, nézzétek meg a videót, tetszeni fog.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.