Egyéb kategória

Ha ti is végtelenül ügyetlenek vagytok, ezeket a zseniális cuccokat imádni fogjátok

Én nagyon ügyetlen tudok lenni, elejtek dolgokat, nekimegyek dolgoknak, véletlenül megvágom, igény szerint megégetem magam. Ha ti is hozzám hasonlóan bénázósak vagytok, ezeket a vicces találmányokat nagyon fogjátok bírni.

vous - 2017.04.08.
Ha ti is végtelenül ügyetlenek vagytok, ezeket a zseniális cuccokat imádni fogjátok

Ágylábvédő

Tökéletes azoknak az ügyetleneknek, akik a lámpa lekapcsolása után az ágy felé veszik az irányt, és mindig belerúgnak a lábába.

Forrás:
amazon.com

Szilikon rácsvédő

Mert nincs is annál szebb, mint mikor benyúltok a sütőbe, hogy kivegyétek a tepsit, és megégetitek az alkarotokat a rács szélével.

Forrás:
amazon.com

Ujjvédő

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még a legegyszerűbb krumplihámozóval is képes vagyok megvágni magam. Alapvetően jó vagyok a szeletelésben, de néha talán túlzottan elvisz a hév. Szóval ez az ujjvédő a hozzám hasonlóan ügyetleneknek tökéletes ajándékötlet lehet.

Forrás:
api.shopstyle.com

Lábtámasz a tus alá

A legtöbben a tus alatt borotválkoznak, és nincs annál szerencsétlenebb helyzet, mint mikor próbáljátok valahogyan (bárhogyan) kitámasztani a lábatokat, de nem megy. A tusoló fala csúszik, lehajolni szívás, mert az arcotokba folyik az összes víz, annyira hajlékonyak meg nem vagytok, hogy a szappantartót elérjétek a lábatokkal (magamból indultam ki). Na, erre van a lábtámasz.

Forrás:
api.shopstyle.com

A borospohár, ami sosem borul ki

Borozgatás közben, de pláne utána, már mindenki egy kicsit ügyetlenebb a szokásosnál, szóval elkerülhetetlenek a balesetek. Vagy mégsem? Egy ilyen dupla falú műanyag pohárba oltott borospoharat sosem fogtok kiborítani.

Forrás:
api.shopstyle.com

Hőálló kesztyű

Nem fogjátok kitalálni, mihez ajánlják ezt a kesztyűt. Hajformázáshoz. Ha ti is féltek, hogy bénázásotokban megégetitek magatokat a hajsütővel, akkor csak vegyetek fel egy ilyen cuki pink kézvédőt, és megmenekültök a katasztrófától.

Forrás:
api.shopstyle.com

„Gabalyodásálló fűző”

Ennek valószínűleg nem ez a neve, mert ilyen szó nincs, de teljesen jól leírja ennek a mütyürnek a funkcióját. Ez tulajdonképpen egy olyan gumis cipőfűző, aminek a végén van egy kis „lakat”, ami nem hagyja hogy a fűző összevissza mozogjon, lelógjon, vagy hogy elbukjatok benne. Ráadásul csomó színben kapható.

Forrás:
amazon.com

Mindet kérnénk szépen most azonnal…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.