Egyéb kategória

Elfogadnátok divattippet VV „rágógumis” Zsófikától? Nem lényeg, ő attól még ad: vloggernek állt

Egy rég elfeledett valóságshow-szereplő tűnt fel egy teljesen új szerepben. VV Zsófika, aki a ValóVilág egy korábbi szériájában vált ismertté, először énekelt, majd vetkőzött, most tanácsokat ad.

vous - 2017.04.07.
Elfogadnátok divattippet VV „rágógumis” Zsófikától? Nem lényeg, ő attól még ad: vloggernek állt

VV Zsófika felhagyott az énekesnői karrierrel, helyette inkább feltöltette ajkait, és felcsapott divat- és szépségvloggernek. Emlékeztek még első és egyetlen dalára, ami tulajdonképpen az orális szexet írja körül virágnyelven? Nincs mit szépíteni, gusztustalanra sikerült. Bár ekkor még – polgári nevén – Szabó Zsófiának megvolt a maga kislányos bája, biztosra veszem, hogy sok pasinak, lánynak bejött a tünciség.

Objektum doboz

Aztán Zsófika úgy döntött, beáll a plasztikok sorába, és immár feltöltött szájjal, kissé felpuffadt fejjel adja a tanácsokat, hogyan nézzen ki a szettetek úgy, mintha „millió dollárért” vásároltátok volna – mert ez ugyebár nagyon lényeges. Ahogy az is, hogy az esti kiruccanáshoz lehetőleg ne farmert válasszatok, hanem egy szövetnadrágot, és nagyon ciki, ha a rúzs lekopik az ajkakról.

Zsófika, akarom mondani, Sofie.Glam hangsúlyozza, hogy ezeket a „taktikákat” érdemes betartanotok, és ha van egyéb „taktikátok”, akkor írjátok meg neki kommentben.

Objektum doboz

Tudjátok, mi a nagy helyzet?

Egyébként nem is lenne mind akkora ostobaság, ami kiszalad Zsófi száján, de azért kezeljétek némi fenntartással, amit mond… A ruhák a maguk módján stílusosak lennének, ha nem akarná a nézőire erőltetni a műnőstílust, amit sajnálatos módon ő is felvett. 

Egy tök szerethető, kedves csaj, akitől én is szívesen fogadnék el tanácsokat – meg amúgy is mindig érdemes meghallgatni egy másfajta szemléletet – de a plasztikbabák kora régen lejárt, és azt se felejtsétek el, nem az a lényeg, hogy minél drágábbnak tűnjön az öltözéketek, és a csücsörítés sem sikkes.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.