Egyéb kategória

Nem mindennapi díjjal jutalmazták Britney Spearst – megérdemli?

Most először adja át a Disney Radio az Icon Award díjat, amit ezentúl mindig a leginspirálóbb előadónak szánnak. Az első, ezért különleges díjat Britney Spears kapja. 

vous - 2017.04.06.
Nem mindennapi díjjal jutalmazták Britney Spearst – megérdemli?

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Britney Spears visszatér a gyökereihez. Az már nem újdonság, hogy bomba formába hozta a testét, az sem, hogy rezidens Los Angelesben a Planet Hollywood színpadán, sőt, új pasija is egyre szimpatikusabb lesz.

Április végén pedig egy igazán különleges díjat vehet át, mégpedig a Radio Disney Icon Awardot! A díjat 2017-ben fogják először odaadni.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hiszen a Radio Disney 2016-ban ünnepelte 20. születésnapját, idén pedig először adjuk oda az Icon Awardot. Ebben a különleges elismerésben ezentúl olyan előadók részesülnek, akiket a Radio Disney rajongói imádnak, olyan előadók, akikkel generációk együtt nőttek fel” – írja közleményében a Radio Disney.

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

3 ok, amiért menthetetlenül imádom Britney Spearst

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, már nyilván rájöttetek, hogy a kedvenc énekesnőm Britney. Minden mozdulatát, minden hírt követek róla, majdnem minden albuma rajta van a telefonomon, akárhová megyek, Britney-t hallgatok. Volt, hogy tinilányok kinevettek a villamoson, mert a fülesen át hallották a Baby One More Time-ot. Nekik küldöm ezt a cikket, és azoknak, akik nem értik, miért lehet rajongani Britney Jean Spearsért.

A cikk ITT folytatódik.

Büszkék vagyunk arra, hogy a legelső Icon Awardot Britney Spearsnek adhatjuk át, hiszen listavezető a Radio Disney-nél 1998 óta

– mondja Phil Guerini, a cég zenei producere.

A kételkedőknek összegyűjtöttem három nyomós indokot, miért is érdemli meg a leginkább Britney Spears (legelsőnek) ezt a díjat.

1. Britney-t a Disney indította el a siker útján

Köztudott, hogy Britney Justin Timberlake és Christina Aguilera oldalán, 1990-ben, a Disney Channel Mickey Mouse Clubban tűnt fel először. Bár a show-t 1995-ben törölték, Britney első studióalbuma 1996-ban megjelent, és sikere egészen 2007-ig töretlen volt. A pophercegnői státusz egyértelműen a Mickey Mouse Clubban indult. 

2. A számok törvénye

Az évek során Britney közel 150 millió lemezt adott el világszerte. Hat albuma is első helyen debütált a Billboard 200-as listáján, Grammy-díjas, nyolcszoros Grammy-jelölt, hat kategóriában szerepelt a Guinness Rekordok Könyvében, Las Vegas-i rezidenssége alatt rekordokat döntött a jegyeladásokban is, több mint 100 millió dollár értékben értékesítettek jegyeket a Piece Of Me előadásra. 

Objektum doboz

3. Igazi Disney-lány

Ahogy a Disney Radio zenei producere is említette, a rádió Britney 15 kislemezét játszotta már az évek során, mind listavezető volt.

A The Radio Disney Music Awards díj átadóját Los Angelesben, a Microsoft Theaterben rendezik meg április 30-án.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.