Egyéb kategória

Jensen és Jared: két színész, akiket nem ismernek eléggé, pedig kéne!

A legnagyobb sztárokat mindenki ismeri, aztán ahogy haladunk lefelé a listán, egyre több olyan színészt tudunk felsorolni, akiket imádunk, de valamiért kevesen hallottak róluk. Na, az én szememben ilyen Jensen Ackles és Jared Padalecki, de most bebizonyítom, miért is érdemelnének több reflektorfényt!

vous - 2017.04.04.
Jensen és Jared: két színész, akiket nem ismernek eléggé, pedig kéne!

Amikor elkezdünk egy kevésbé felkapott sorozatot, és megkedvelünk benne egy jóképű színészt, előbb-utóbb elgondolkodunk azon, vajon miért nem lett még nagyon híres. Például Emcsi már összegyűjtötte a Teen Wolf dögös pasijait, és bebizonyította, miért érdemes felfigyelni a Vámpírnaplók szívtiprójára (ez a valaki nem Damon, és nem is Stefan), de a lista még hosszan folytatódhatna.

Az én világomban például ilyen Jensen Ackles és Jared Padalecki, az Odaát című sorozat két főszereplője. Keveset cikkeznek róluk itthon, sokan hírből sem ismerik őket, pedig valójában nagyon érdekes személyiségek, és most elárulom, miért érdemes követnetek őket!

odaát

Mondok 8 okot, amiért az Odaát a világ egyik legjobb sorozata – ha nem nézitek, itt az ideje!

Majdnem biztos vagyok benne, hogy a többségetek már hallott az Odaát című sorozatról, sőt, szerintem sokan még el is csíptetek pár részt a tévében anno. Milliónyi rajongó, és készülőben a 13. évad; ha egy sorozat ennyit megélt, az már nem lehet rossz! Most spoilermentesen mondok nektek 8 okot, amiért el kell kezdenetek nézni. De előre szólok, totál rá fogtok kattanni!

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Az Odaát már a 12. évad közepét tapossa, ez idő alatt pedig a szereplőknek elég sok oldalról kellett megmutatniuk magukat. Láttuk már őket démonként, dühösként, megtörve, sírva; azért valljuk be, egy ilyen alakítást nem lehet könnyű összehozni annyi ember és kamera előtt.

Objektum doboz

A sorozat már önmagában is elég érdekes, de az igazi bónusz a bakiparádé, ami minden évad végén kijön. Amennyit viccelődnek a forgatások során, szinte nehéz elképzelni, hogyan hozzák össze az imént látott komolyabb jeleneteket.

Objektum doboz

Objektum doboz

Nagyon közvetlenek a rajongóikkal, szívesen válaszolnak a kérdéseikre, és előszeretettel fotózkodnak velük. Az ilyen képek pedig nemcsak sima szelfikben merülnek ki, hanem sokszor ehhez hasonló vicces pózokat vesznek fel.

Objektum doboz

A követőikről sem feledkeznek meg, az Insta-profiljukat pedig ők maguk kezelik. Így mostanában sok részletet osztanak meg a családi életükről is, pláne azért, mert mindkét színész az utóbbi hónapokban lett ismét apuka. Nagyon cuki és vicces dolgokat posztolnak, érdemes követni őket!

Objektum doboz

Mindketten nagyon sokoldalúak, hiszen amellett, hogy jó színészek, rengeteg más dologgal is szívesen foglalkoznak. Csak hogy rögtön mondjak is egy példát, Jensen például nagyon jól énekel és mellette még gitározik is.

Objektum doboz

De az extrémebb sportokat sem vetik meg

Objektum doboz

Ezt a videót pedig nem tudtam kihagyni; Jensen az egyik forgatáson kicsit bolondozott az Eye of the Tiger zenéjére, és a végeredmény nagyon jó lett!

Objektum doboz

Ráadásul az elmúlt 12 évben a két színész olyannyira közel került egymáshoz, hogy nemcsak egymás legjobb barátai lettek, de konkrétan szomszédok is. Na, hozzájuk szívesen ellátogatnánk egy kerti sütögetésre.

Szerintetek rajtuk kívül kik azok a színészek, akik túlságosan alulértékeltek, pedig nagyon tehetségesek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.