Egyéb kategória

Idilli hétvége: ezért voltak tegnap olyan büszkék Harperre a Beckham szülők

A Beckham családra nem jellemző, hogy az életüket szigorú titokban élnék. A két szülő ugyanis gyakran oszt meg hétköznapi pillanatokat az Instagram-követőkkel: most épp Harper állt a tegnapi nap középpontjában.

vous - 2017.03.27.
Idilli hétvége: ezért voltak tegnap olyan büszkék Harperre a Beckham szülők

Bár a lovagi érdemrendet nem kapta meg, azért a rajongók kiálltak David Beckham mellett, miután kiszivárgott e-mailjei nem túl pozitív színben tüntették fel őt. Azóta már jó néhány hét eltelt, az egykori focista életében pedig úgy fest, minden visszaállt a rendes kerékvágásba. Ez alatt pedig azt értem, hogy szabadidejét a családjával tölti, és ezt nem titkolja el előlünk sem.

A hétvégén például szemtanúi lehettünk annak, ahogy Harper először pattan fel biciklire, és kezd el tekerni teljesen egyedül. És ahogy az ilyenkor lenni szokott, David büszke apukaként dokumentálta az eseményeket.

Objektum doboz

Ti emlékeztek még, amikor megtanultatok biciklizni?

Harper pedig nem csak ezzel került reflektorfénybe. Anyukája, Victoria egészen más okból beszélt tegnap a kislányáról az Instán. Az Egyesült Királyságban nem május első vasárnapján ünneplik az anyák napját, hanem húsvét előtt 3 héttel, így a nagy esemény épp tegnapra esett.

A kislány pedig egy nagyon cuki képeslapot csinált Victoriának, kiemelve, hogy anyukája a legeslegjobb barátja.

Objektum doboz

Azt hiszem, ezzel mindannyian így vagyunk!

Ajánlott cikkek