Egyéb kategória

Kávézaccos szivacs, kifogyott mosószer – amitől a leghiggadtabb konyhatündér is sikítófrászt kap

Bevallom őszintén, volt idő, amikor furcsának találtam, hogy van valaki, aki nem tud mosogatógép nélkül élni. Már önmagában az fura volt, hogy létezik gép, ami mosogat. Akkoriban valószínűleg még nagyon ráértem, mert ma már időhiány mellett nagyon tudnék értékelni egy ilyen masinát. Persze, nincs. Helyette van más bosszúság.

vous - 2017.03.26.
Kávézaccos szivacs, kifogyott mosószer – amitől a leghiggadtabb konyhatündér is sikítófrászt kap

Zaccos mosogatószivacs

Murphy biztosan jókat röhög a markába, amikor látja, hogy a frissen elővett mosogatószivacsotokra rátapadt az összes kávézacc. Azt ugye nem kell részleteznem, hogy a kávézaccos szivacs a kukában végzi? Ezért fáj annyira ez a baleset. És ezért akartok egy mosogatógépet.

Objektum doboz

Soha nem fogy el a mosogatnivaló

Ha végre túlestetek a mosogatáson, és hozzácsaptok egy apró konyharegenerálást is, akkor biztosra vehetitek, hogy mindössze három percig élvezhetitek a látványt, mert utána ismét lesz valami mosogatnivalótok.

Objektum doboz

Kifogy a mosogatószer

Ráadásul pont akkor, amikor vendégek jönnek, és a mosatlan halomban áll. Csak hogy tisztázzuk: a kifogyás azt jelenti, hogy vízzel habosítva sem tudtok kicsikarni belőle semmi tisztító hatást.

Objektum doboz

A pólótoknak annyi

Szerintem mindenki akkor jön tisztába először a mosogatólé fogalmával, amikor az először köt ki a felsőjén. Márpedig ha mosogattok, akkor biztosra vehetitek, hogy ahol nekitámaszkodtatok a mosogatónak, ott olyanok lesztek. Hogy még indulás előtt elmosgattatok gyorsan? Megszívtátok.

Objektum doboz

A körmötök bánja

Tegye fel a kezét az, akinek a kezét nem teszi tönkre a mosogatás! Nem látok fent egy kezet se, kedves víztől ráncos ujjú, puha körmű társaim!

Objektum doboz

Pepecs munka

Sokan azt hiszik, mosogatni annyit tesz, hogy elmosogatjátok az edényeket, pedig nem. Az is hozzátartozik – és ezt a cifra rigolyákkal élők tudják –, hogy leitatjátok a vízcseppeket a mosogatóról, mert az úgy szép, elmossátok az edénycsepegtetőt, letörlitek a… kitakarítjátok az egész konyhát.

Objektum doboz

Apropó, Vivi szerint a mosogatás élvezhető, csak ezeket a trükköket kell bevetnetek!

Ti mit utáltok a mosogatásban?

Ajánlott cikkek