Egyéb kategória

Kávézaccos szivacs, kifogyott mosószer – amitől a leghiggadtabb konyhatündér is sikítófrászt kap

Bevallom őszintén, volt idő, amikor furcsának találtam, hogy van valaki, aki nem tud mosogatógép nélkül élni. Már önmagában az fura volt, hogy létezik gép, ami mosogat. Akkoriban valószínűleg még nagyon ráértem, mert ma már időhiány mellett nagyon tudnék értékelni egy ilyen masinát. Persze, nincs. Helyette van más bosszúság.

vous - 2017.03.26.
Kávézaccos szivacs, kifogyott mosószer – amitől a leghiggadtabb konyhatündér is sikítófrászt kap

Zaccos mosogatószivacs

Murphy biztosan jókat röhög a markába, amikor látja, hogy a frissen elővett mosogatószivacsotokra rátapadt az összes kávézacc. Azt ugye nem kell részleteznem, hogy a kávézaccos szivacs a kukában végzi? Ezért fáj annyira ez a baleset. És ezért akartok egy mosogatógépet.

Objektum doboz

Soha nem fogy el a mosogatnivaló

Ha végre túlestetek a mosogatáson, és hozzácsaptok egy apró konyharegenerálást is, akkor biztosra vehetitek, hogy mindössze három percig élvezhetitek a látványt, mert utána ismét lesz valami mosogatnivalótok.

Objektum doboz

Kifogy a mosogatószer

Ráadásul pont akkor, amikor vendégek jönnek, és a mosatlan halomban áll. Csak hogy tisztázzuk: a kifogyás azt jelenti, hogy vízzel habosítva sem tudtok kicsikarni belőle semmi tisztító hatást.

Objektum doboz

A pólótoknak annyi

Szerintem mindenki akkor jön tisztába először a mosogatólé fogalmával, amikor az először köt ki a felsőjén. Márpedig ha mosogattok, akkor biztosra vehetitek, hogy ahol nekitámaszkodtatok a mosogatónak, ott olyanok lesztek. Hogy még indulás előtt elmosgattatok gyorsan? Megszívtátok.

Objektum doboz

A körmötök bánja

Tegye fel a kezét az, akinek a kezét nem teszi tönkre a mosogatás! Nem látok fent egy kezet se, kedves víztől ráncos ujjú, puha körmű társaim!

Objektum doboz

Pepecs munka

Sokan azt hiszik, mosogatni annyit tesz, hogy elmosogatjátok az edényeket, pedig nem. Az is hozzátartozik – és ezt a cifra rigolyákkal élők tudják –, hogy leitatjátok a vízcseppeket a mosogatóról, mert az úgy szép, elmossátok az edénycsepegtetőt, letörlitek a… kitakarítjátok az egész konyhát.

Objektum doboz

Apropó, Vivi szerint a mosogatás élvezhető, csak ezeket a trükköket kell bevetnetek!

Ti mit utáltok a mosogatásban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.