Egyéb kategória

Íme 5 jele annak, hogy builder csaj születik!

Ha titeket is beszippantott már az edzés gépezete, és már sikerült rendszerességet és következetességet társítani hozzá, akkor nektek is biztosan feltűnt, hogy a hétköznapjaitok is ekörül forognak. Ez jár az eszetekben, erről beszéltek, és persze az Instátok is erről szól. Íme öt jel, hogy builder csaj születik!

vous - 2017.03.25.
Íme 5 jele annak, hogy builder csaj születik!

Folyton a kockáitokról beszéltek

Mivel hétről hétre érzitek a változást a testetekben és az edzésetekben, folyton erről beszéltek. Kezdve attól, hogy megjelent egy kósza kocka a hasatokon, vagy arról, hogy végre öt kilóval többet nyomtatok ki az egyik gépen, és hogy az mennyire király érzés volt. Apropó, ha edzés ellenére sem éreztek változást, akkor valamit elrontottatok. Itt megtudhatjátok, mit!

Objektum doboz

Hazamentek inkább főzni buli helyett

Nálatok bizony a tiszta étkezés szent és sérhetetlen dolog, ami azzal is jár, hogy magatokra főztök. Ha pedig választanotok kell, inkább a főzést választjáok, hogy legyen kajátok másnapra, mint a bulit a haverokkal. Amúgyis a legtöbb szórakozóhelyen alig tudtok inni vagy enni valami normálisat, ha szigorú diétán vagytok. 

Objektum doboz

Szeretitek feszegetni az izmaitokat

Már úgy értve, hogy a magatok örömére, például lépcsőzés közben, amikor ráadásul az izomláznak közönhetően érzitek minden izomrostotokat, de néha titokban a metrón is megsasoljátok a bicepszeteket kapaszkodás közben – csak mert menő érzés.  

Objektum doboz

Szeretitek nézni a változást magatokon

Éppen ezért az edzés része, hogy előtte, közben vagy utána megfigyelitek a testeteket. Hol domborodik az izom? Mennyire? Vékonyabb lett a derekatok? Ezt előtte-utána képpel is dokumentáljátok, elvégre nincs annál jobb érzés, amikor tetten érhetőek az eredmények.

Objektum doboz

Az Instátok tele van az egészséges életmód nyomaival

Hol egy szuperegészséges reggelit posztoltok, hol pedig magatokat edzés közben, olyan gyakorlat közepén, amit még nézni is fáj. De simán belefér még a proteinpalacsinta is a képbe, meg egy mosolygós, izzadt arcú szelfi nyújtás közben, hogy ma is újra sikerült meggyötörnötök magatokat. Apropó, itt mindent megtudhattok a helyes nyújtásról!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek