Egyéb kategória

Tudtátok, hogy az iPhone előtt az Apple ruhákat tervezett? Nem csoda, ha nem…

Az iPhone, az iPad, a Mac mind híres Apple termékek. A kiharapott alma logót valószínűleg ti is nagyon jól ismeritek. De van egy „sötét titka” a világ egyik legnagyobb vállalatának: 1986-ban ruhák tervezésével is próbálkoztak. Maradjunk annyiban, nem meglepő, hogy erről még sosem hallottatok, nem szívesen emlékeznek vissza rá ők sem.

vous - 2017.03.20.
Tudtátok, hogy az iPhone előtt az Apple ruhákat tervezett? Nem csoda, ha nem…

Tudjátok, volt az a bizonyos Steve Jobs (akit már Ashton Kutcher és Michael Fassbender is eljátszott a filmvásznon), az Apple alapítója, aki sok más egyéb mellett egyszerű öltözködéséről is híres volt. Farmert viselt, és fekete garbót, így nem kellett túl sok energiát és kreativitást fordítania reggelente a tükör előtt a ruhája kiválasztására. Nem tudjuk, hogy vajon az ő ötlete volt-e az Apple kollekció 1986-ban, mert ha igen,

ez volt élete legnagyobb ballépése, az biztos.

Egy teljes katalógust megtöltöttek idétlen, akkoriban hipszternek számító cuccokkal (még akkor is, ha ez a fogalom '86-ban még nem is létezett…). Feliratos, túlméretezett pulcsik, nevetségesen rövid kisnadrágok és felhajtott galléros ingek uralták a kollekciót, mindezt olyan borzalmas stylinggal előadva, hogy mi 5 hosszú percig nevettünk, amikor megláttuk ezeket a fotókat.

Forrás:
dangerousminds.net

Arról már nem is szólva, milyen szövegeket voltak képesek odaírni a ruhákhoz.

Egy hosszú napos szörfvitorlázás után az Apple pulcsi a legkirályabb.

Nem, mi sem értjük az összefüggést.

A másik kedvenc:

Olyan embereknek, akik futnak, vagy csak úgy tennének, mintha…

Néha mi is úgy teszünk, mintha futnánk.

Forrás:
dangerousminds.net

Forrás:
dangerousminds.net

Hát nem „édesek”?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!