Egyéb kategória

Ebben a pulcsiban bárhol elalhattok – a titok a kapucniban rejlik

A vonaton, a buszon vagy a repülőn mindig megőrülünk, hogy nem tudunk normálisan aludni. Lecsuklik a fejünk, megfájdul a nyakunk, aztán fáradtabban szállunk le, mint ahogy elindultunk. Na, ennek vége, csak erre a kapucnis pulcsira lesz szükségetek!

vous - 2017.03.19.
Ebben a pulcsiban bárhol elalhattok – a titok a kapucniban rejlik

A napi pihenésadagunkat általában nem csak az ágyban kapjuk meg, szundítunk a metrón (mi legalábbis rendszeresen), a buszon, tanulás közben a könyvtárban vagy épp a munkahelyen ebédidőben a gépünk előtt. Ez mind olyan szituáció, amikor nincs lehetőség ledőlni, így jó, ha kéznél van például egy párna. Magunkból kiindulva azt feltételezzük, hogy ti sem hordjátok magatoknál az alvós kispárnátokat, szóval ez az újítás nektek és nekünk is szól.

Mit szólnátok egy ruhába beépített párnához?

Objektum doboz

Az Aros találmánya olyan, mintha napközben magatokkal vihetnétek az ágyatokat. Ha éppen nem szeretnétek elaludni, akkor viseljétek egyszerűen egy átlagos kapucnis pulcsiként, de amint elálmosodtok, változtassátok a kapucnit párnává. Van egy szelep a kapucni elején, ahol felfújhatjátok az anyagba varrt műanyag párnácskákat. Ha ti is bevállalnátok egy ilyet, nagyjából 100 dollárért a tietek lehet.

Objektum doboz

Erre miért nem gondoltunk eddig?

Ajánlott cikkek