Egyéb kategória

Ebben a pulcsiban bárhol elalhattok – a titok a kapucniban rejlik

A vonaton, a buszon vagy a repülőn mindig megőrülünk, hogy nem tudunk normálisan aludni. Lecsuklik a fejünk, megfájdul a nyakunk, aztán fáradtabban szállunk le, mint ahogy elindultunk. Na, ennek vége, csak erre a kapucnis pulcsira lesz szükségetek!

vous - 2017.03.19.
Ebben a pulcsiban bárhol elalhattok – a titok a kapucniban rejlik

A napi pihenésadagunkat általában nem csak az ágyban kapjuk meg, szundítunk a metrón (mi legalábbis rendszeresen), a buszon, tanulás közben a könyvtárban vagy épp a munkahelyen ebédidőben a gépünk előtt. Ez mind olyan szituáció, amikor nincs lehetőség ledőlni, így jó, ha kéznél van például egy párna. Magunkból kiindulva azt feltételezzük, hogy ti sem hordjátok magatoknál az alvós kispárnátokat, szóval ez az újítás nektek és nekünk is szól.

Mit szólnátok egy ruhába beépített párnához?

Objektum doboz

Az Aros találmánya olyan, mintha napközben magatokkal vihetnétek az ágyatokat. Ha éppen nem szeretnétek elaludni, akkor viseljétek egyszerűen egy átlagos kapucnis pulcsiként, de amint elálmosodtok, változtassátok a kapucnit párnává. Van egy szelep a kapucni elején, ahol felfújhatjátok az anyagba varrt műanyag párnácskákat. Ha ti is bevállalnátok egy ilyet, nagyjából 100 dollárért a tietek lehet.

Objektum doboz

Erre miért nem gondoltunk eddig?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.