Egyéb kategória

Ebben a pulcsiban bárhol elalhattok – a titok a kapucniban rejlik

A vonaton, a buszon vagy a repülőn mindig megőrülünk, hogy nem tudunk normálisan aludni. Lecsuklik a fejünk, megfájdul a nyakunk, aztán fáradtabban szállunk le, mint ahogy elindultunk. Na, ennek vége, csak erre a kapucnis pulcsira lesz szükségetek!

vous - 2017.03.19.
Ebben a pulcsiban bárhol elalhattok – a titok a kapucniban rejlik

A napi pihenésadagunkat általában nem csak az ágyban kapjuk meg, szundítunk a metrón (mi legalábbis rendszeresen), a buszon, tanulás közben a könyvtárban vagy épp a munkahelyen ebédidőben a gépünk előtt. Ez mind olyan szituáció, amikor nincs lehetőség ledőlni, így jó, ha kéznél van például egy párna. Magunkból kiindulva azt feltételezzük, hogy ti sem hordjátok magatoknál az alvós kispárnátokat, szóval ez az újítás nektek és nekünk is szól.

Mit szólnátok egy ruhába beépített párnához?

Objektum doboz

Az Aros találmánya olyan, mintha napközben magatokkal vihetnétek az ágyatokat. Ha éppen nem szeretnétek elaludni, akkor viseljétek egyszerűen egy átlagos kapucnis pulcsiként, de amint elálmosodtok, változtassátok a kapucnit párnává. Van egy szelep a kapucni elején, ahol felfújhatjátok az anyagba varrt műanyag párnácskákat. Ha ti is bevállalnátok egy ilyet, nagyjából 100 dollárért a tietek lehet.

Objektum doboz

Erre miért nem gondoltunk eddig?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.