Egyéb kategória

Nagyon fura, de valamiért imádjuk: villantsatok térdet hosszú farmerban!

Trendek terén talán már semmi megdöbbentő nem érhet minket, már a térdfóliás mom jeanstől sem dobunk hátast. Vagy mégis?

vous - 2017.03.16.
Nagyon fura, de valamiért imádjuk: villantsatok térdet hosszú farmerban!

Nemrég írtam nektek arról, hogy dekoltázst villantani már ócska, tegyétek ki inkább a vállatokat, azonban úgy tűnik, már a vállvillantás is ódivatú. Egy eddig egyáltalán nem hangsúlyos testrészünk fog előtérbe kerülni idén tavasszal!

Villantsatok térdet! 

Nem, nem szoknyában vagy rövidnadrágban, hosszú farmerban, mégpedig egy cuki kis műanyag fólián át. 

Így!

Forrás:
http://shop.nordstrom.com/VOUS

Eme forradalmi darab a nordstrom.com oldalán debütált, hivatalosan mom jeans „clear knee” – szabad fordításban: csupasz térd farmer. Forintba átszámítva nagyjából 30 ezerért lehet megvásárolni.

Az árat sokallom, a koncepciót azonban szerintem ne ítéljétek meg elsőre, barátkozzatok vele, nézegessétek, lehet, rá fogtok jönni – akárcsak én –, hogy egyébként egy vagány darab.

Szavazzatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.