Egyéb kategória

Túlságosan érzékenyek vagytok mostanában? A Szűz telihold az oka!

Ma, március 12-én a tavaszi napforduló előtti utolsó teliholdhoz érkeztünk. Ahogyan minden telihold, a mostani, Szűz telihold is tartogat egy-egy kihívást számunkra, hozzájárul ahhoz, hogy az életünket egy kicsit megbolygassa.  Az új kezdetek előtt azonban még sok a tennivalónk!

vous - 2017.03.12.
Túlságosan érzékenyek vagytok mostanában? A Szűz telihold az oka!

A Szűz telihold rendkívül erőteljes, sok kedvezőtlen hatást felerősít a Szaturnusz-Merkúr kvadrát, amelyekre a fizikai testünk is intenzívebben reagálhat, pl. emésztés, anyagcsere problémák, mentális feszültség, szorongás. Szűz teliholdkor – és az azt megelőző 1-2 napban is – a másoktól érkező erős kritikát, bírálatot, bántást jobban a szívünkre vehetjük, különösen azok, akik maximalisták és alacsony az önbizalmuk. Ha ez nálunk most nyomógomb – a legjobb, amit tehetünk, hogy önvizsgálatot tartunk, megállítva egy esetleges láncreakciót.

Rendkívül szenzitívvé teszi a kommunikációt, túlzott érzékenységgel reagálhatunk arra, amit az emberek mondanak. 

Mindez adódhat a kapott, illetve adott figyelem megélésének problémájából, kellemetlenségéből, a saját központi szerepünkben levéstől, vagy ellenkezőleg, ha mások kerülnek a középpont figyelmébe. Ez magával ránthatja a megjegyzések áradatát. A Nap az apára is utalhat, vagy egy jelentős férfira az életünkben, aki az önkifejezésünkben ejtett sebeket. Az öngyógyítási folyamatot segíti a Chiron, emlékeztetve a múlt érzéseire, hogy az újraélt fájdalomból erőt nyerve begyógyítsuk kreatív oldalunk hiányzó darabkáit és megerősítsük önvalónkat.

szűz horoszkóp

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Szűznek

Jó, ha tudjuk, hogy egy Szűz sosem elégedett önmagával, ezért elemez, figyel és rendszerez. Az érzéseit ugyan nehezen tudja kifejezni, ám nincs még egy olyan csillagjegy, amelyik annyira odafigyelne a részletekre, mint ő. Szervez, beoszt és rendszerint mindig elfoglalt. Na, de melyik az az öt mondat, amire ugrik?

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

Fontos üzenete lehet a Szűz teliholdnak, hogy találjuk meg az egyensúlyt aközött, ameddig érdemes keresni a megoldásokat és aközött, amikor el kell fogadni a helyzetet (másokat) úgy, ahogy van.

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattinstatok IDE!

Ajánlott cikkek