Egyéb kategória

Mégsem válik a legaranyosabb sztárpár? Jennifer Garner és Ben Affleck próbálják menteni a menthetőt

Jennifer Garner és Ben Affleck néhány éve még a tökéletes hollywoodi páros megtestesítője voltak. Csendben, drámáktól mentesen nevelték három gyereküket, nem tőlük volt hangos a sajtó, és úgy tűnt, az ő házasságuk tényleg egy életre szól. Aztán 2015-ben jött a feketeleves. Most talán mégis van remény?

vous - 2017.03.09.
Mégsem válik a legaranyosabb sztárpár? Jennifer Garner és Ben Affleck próbálják menteni a menthetőt

20 hónappal ezelőtt, 2015 júniusában sokkolta a hír a világot, hogy Jennifer Garner és Ben Affleck szakítottak. Ezzel együtt az a hitünk is szertefoszlott, hogy egy hollywoodi kapcsolat akár évtizedeken át is működhet. Ott volt az állítólagos megcsalás a gyerekek dadájával, Ben alkoholproblémáiról is cikkeztek, meg arról, hogy Jen néha úgy érzi, mintha három helyett négy gyereke lenne.

Alig egy hónapja még azt lehetett tudni, hogy a színésznő lassan tényleg beadja a válási papírokat, de úgy tűnik, meggondolta magát. A People magazin szerint

Jen meggondolta magát, és ad még egy esélyt Bennek.

A szakításuk óta a színész továbbra is Los Angeles-i otthonukban élt (a főépület helyett a vendégházban), ha pedig valamelyikük forgatott, a másik a gyerekekkel együtt utána ment. Próbáltak olyan normális körülményeket teremteni Samuel, Seraphina és Violet számára, amennyire csak lehet.

Objektum doboz

A páros egyik közös ismerőse árulta el a magazinnak, hogy Jennifer készen állt továbblépni, lezárni ezt a nehéz időszakot, de Ben nem hagyta annyiban, és megígérte, hogy a felesége kedvéért jobb ember lesz.

Mi nagyon drukkolunk nekik, reméljük, sikerül megmenteniük a kapcsolatukat.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek