Egyéb kategória

Ez a videó bebizonyítja, miért kell óvatosan megválasztani a samponotokat

Köztudott tény, hogy ami olcsó, nem feltétlenül rossz, és ami nagyon drága, nem mindig a legjobb. De ismét bebizonyosodott, hogy ha a hajunkról van szó, meg kell válogatnunk a termékeket. Egy videóból most kiderült, mennyit számít, ha megfelelő samponnal mossuk a tincseinket.

vous - 2017.03.09.
Ez a videó bebizonyítja, miért kell óvatosan megválasztani a samponotokat

Ha samponválasztásról van szó, a lehetőségek tárháza óriási. Hajdúsító, korpa elleni, festett hajra való, és a többi, ezek pedig nem csak hangzatos kifejezések. Ezt tökéletesen bemutatja Rachel Trach videója, aki letesztelte, mennyit számít, ha a hajatokat egy jobb és egy rosszabb minőségű samponnal mossátok meg.

Ehhez két különböző pohárba öntött vizet, belekeverte a samponokat, majd beletett egy-egy festett tincset. Nem kellett túl sokat várni, hogy lássuk a végeredményt:

Objektum doboz

A jobb minőségű samponnál a hajtincs semennyit, míg a rosszabb minőségűnél rengeteget engedett a festett színéből. Ezért történhet meg az, hogy a hajatok festés után hamar fénytelenné és kopottá válik, hiszen ezek a termékek nem segítenek megőrizni az újszerű, ápolt hatást.

haj-szin-frizura-szines

Minden lány álma: itt a hajfesték, ami hőmérséklettől függően változtatja a színét

Reggel a lakásban a hajatok még barna. Aztán kiléptek az utcára, elindultok melóba, és a villamoson már vörös. Nem, ez nem a Photopshopnak köszönhető, hanem egy vadiúj technológiának, ami képes megváltoztatni a hajszíneteket. Mutatjuk, hogyan!

A cikket ITT olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.