Egyéb kategória

Nem hisszük el! A Micsoda nő! eredeti befejezése nagyon durva lett volna

A Micsoda nő! egyike azoknak a filmeknek, amiket már mindenki látott legalább egyszer – de ha mégis akad olyan ember, aki nem, az is tudja, nagyjából miről szólt a sztori. Amit viszont senki sem gondolt volna, hogy az eredeti forgatókönyv szerint a befejezés nagyon távol állt a happy endtől.

vous - 2017.03.07.
Nem hisszük el! A Micsoda nő! eredeti befejezése nagyon durva lett volna

Bár Julia Roberts azóta rengeteg filmben fordult meg (ráadásul a forgatás óta 27 év telt el), a Micsoda nő! mégis az egyik leghíresebb szerepe marad. A sztorit sokan épp azért szerették annyira, mert happy enddel zárul: Vivian, a prostituált, és Edward, a gazdag üzletember egymásba szeretnek. Azt viszont nagyon kevesen tudják, hogy ez a lezárás azért készült el, mert az eredeti verziót a Disney stúdió nem hagyta jóvá.

dirty-dancing-baby-film-patrick-swayze

Amit a rajongók sem tudnak: ezért maradt el majdnem a Dirty Dancing forgatása

Ikonikus film, még ikonikusabb idézetekkel és zenével, mégis, nem sokon múlt, hogy a Dirty Dancinget elkaszálják. De miért?! Az író most elárulta a titkot, amit még a rajongók sem tudtak.

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Jeffrey Katzenberg mesélte el egy interjúban, hogy az egész befejezést újra kellett írniuk, mert túl sötét hangulatúnak találták. Eredetileg a történet egy R kategóriás filmnek indult egy prostituáltról, aki a Hollywood Boulevardon dolgozik. Emiatt az volt a terv, hogy a sztori végén Vivian és Edward nem jönnek össze, hanem ehelyett a lány drogtúladagolásban meghal – vagyis elég távol állt a happy endtől.

Objektum doboz

Hát, mi egyáltalán nem bánjuk, hogy a történetet újra kellett írni, hiszen ki tudja? Lehet, hogy ha ilyen sötét véggel zárul a sztori, nem is lett volna belőle igazi klasszikus!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.