Egyéb kategória

Nem hisszük el! A Micsoda nő! eredeti befejezése nagyon durva lett volna

A Micsoda nő! egyike azoknak a filmeknek, amiket már mindenki látott legalább egyszer – de ha mégis akad olyan ember, aki nem, az is tudja, nagyjából miről szólt a sztori. Amit viszont senki sem gondolt volna, hogy az eredeti forgatókönyv szerint a befejezés nagyon távol állt a happy endtől.

vous - 2017.03.07.
Nem hisszük el! A Micsoda nő! eredeti befejezése nagyon durva lett volna

Bár Julia Roberts azóta rengeteg filmben fordult meg (ráadásul a forgatás óta 27 év telt el), a Micsoda nő! mégis az egyik leghíresebb szerepe marad. A sztorit sokan épp azért szerették annyira, mert happy enddel zárul: Vivian, a prostituált, és Edward, a gazdag üzletember egymásba szeretnek. Azt viszont nagyon kevesen tudják, hogy ez a lezárás azért készült el, mert az eredeti verziót a Disney stúdió nem hagyta jóvá.

dirty-dancing-baby-film-patrick-swayze

Amit a rajongók sem tudnak: ezért maradt el majdnem a Dirty Dancing forgatása

Ikonikus film, még ikonikusabb idézetekkel és zenével, mégis, nem sokon múlt, hogy a Dirty Dancinget elkaszálják. De miért?! Az író most elárulta a titkot, amit még a rajongók sem tudtak.

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Jeffrey Katzenberg mesélte el egy interjúban, hogy az egész befejezést újra kellett írniuk, mert túl sötét hangulatúnak találták. Eredetileg a történet egy R kategóriás filmnek indult egy prostituáltról, aki a Hollywood Boulevardon dolgozik. Emiatt az volt a terv, hogy a sztori végén Vivian és Edward nem jönnek össze, hanem ehelyett a lány drogtúladagolásban meghal – vagyis elég távol állt a happy endtől.

Objektum doboz

Hát, mi egyáltalán nem bánjuk, hogy a történetet újra kellett írni, hiszen ki tudja? Lehet, hogy ha ilyen sötét véggel zárul a sztori, nem is lett volna belőle igazi klasszikus!

Ajánlott cikkek