Egyéb kategória

„A Playboy-villában nőttem fel” – Ilyen volt gyerekszemmel Hugh Hefner világában

A Playboy-villáról automatikusan a rengeteg félmeztelen nyuszilány, a bulik és Hugh Hefner jut eszünkbe. De vajon hogyan viszonyul ehhez az egészhez az a lány, aki gyermekként ezerszer megfordult itt, sőt konkrétan itt nőtt fel? Katie Manzella, Hugh Hefner egyik korábbi barátnőjének gyermeke mesélte el saját élményeit erről a helyről.

vous - 2017.03.05.
„A Playboy-villában nőttem fel” – Ilyen volt gyerekszemmel Hugh Hefner világában

Katie anyukája még 1976 és 1981 között volt playmate a villában, amikor pedig 1988-ban megszületett kislánya, gyakran visszalátogattak együtt ide. Ő ekkoriban még csak 3 hónapos volt, de nagyon szeretett Hugh Hefner világában lenni, sőt, a „villabébi” nevet is megkapta.

Egyáltalán nem volt vad vagy őrült, ahogy azt mindenki gondolná.

Voltak családi vacsoráink, filmnézések, úszás a medencében – semmi extra. Tudtam, hogy egy nagyon különös helyen vagyok, de nekem teljesen normálisnak tűnt. Sok sztárral futottam össze itt. A legelső randimra is egy olyan híres sráccal mentem, akivel itt találkoztam először, de nem szeretném elárulni, ő ki volt. Rengeteg playmatet és embert ismertem meg, akik a magazinnak dolgoznak, de én inkább gondolok rájuk nagybácsiként és nagynéniként, jobban, mint a saját rokonaimnál.”

Objektum doboz

Persze ez idő alatt Hefnernek többször is cserélődtek a barátnői, sőt, volt egy időszak, amikor egyszerre 7 lánnyal járt együtt. Ezeket a dolgokat Katie anyukája mindig is nehezen tudta elviselni, és ezen a későbbiekben is nehezen tette túl magát. Ő ugyanis beleszeretett Hugh Hefnerbe, a helyét azonban idővel egy másik lány vette át. Viszont épp a villában ismerte meg gyermeke apját, akivel először csak egy dupla randin találkoztak, majd később barátok lettek, és összeházasodtak.

Amikor 16 vagy 17 éves voltam, nagy melleket szerettem volna, a hajam ki volt szőkítve – teljesen másmilyen voltam, mint most.

Gondolkodtam rajta, hogy playmate leszek én is. Már továbbléptem ezen, és örülök, hogy nem tettem. Szerintem nincs ezzel semmi baj, de nem nekem való. Klassz dolog tud lenni, de van egy másik oldala is, ami elég rossz. Azt hiszem, ha az anyukámnak könnyebb lett volna, én is bevállalom. De láttam, mit tett a lelkével, ami elég jó indok volt ahhoz, hogy én máshogy éljem az életem.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek