Egyéb kategória

Ezért nem készít több szelfit rajongóival Emma Watson

Mivel Emma Watson jelenleg A szépség és a szörnyeteg című film sajtóútján van, rajongói izgatottabbak, mint valaha. Talán valóra válik az álmuk, és végre találkozhatnak a színésznővel, közös szelfit viszont valószínűleg nem készíthetnek majd vele. 

vous - 2017.03.01.
Ezért nem készít több szelfit rajongóival Emma Watson

Emma a Vanity Fairnek elmondta, hogy mostanában nem készít közös szelfiket a rajongóival. Mielőtt utálnátok érte, olvassátok el, mivel indokolja döntését:

„Számomra fontos különbség van aközött, hogy van-e magánéletünk, vagy nincs. Ha valaki készít egy fotót rólam és posztolja is azt, akkor két másodperc múlva bárki láthatja, hogy éppen hol vagyok. Látják, mi van rajtam, kivel vagyok. Én csupán nem szeretném megadni ezeket az adatokat bárkinek.”

emma watson fenntartható divat

Imádjuk Emma Watson új Insta-fiókját, ahova a legmenőbb szettjeit posztolja

Emma Watson nemrégiben új Instagram-fiókot indított, hogy dokumentálhassa A szépség és a szörnyeteg című filmjének sajtóútját. A rajongók azonban nem azt kapták, amire számítottak: kulisszatitkok helyett a színésznő ugyanis a fenntartható divatra összpontosít.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el!

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Emma elhanyagolná a rajongóit, csupán a biztonsága érdekében hozta meg ezt a döntést. Azt mondja, autogramot bárkinek ad majd a későbbiekben is, illetve a rajongók összes kérdésére válaszolni fog. 

Itt fogok ülni és válaszolni minden egyes kérdésetekre, de közös fotót nem szeretnék. 

Ti megértitek a színésznőt? Vagy úgy gondoljátok, a rajongók megérdemelnének egy közös fotót?  

Objektum doboz

ITT pedig megnézhetitek, milyen gyönyörű volt Emma A szépség és a szörnyeteg londoni premierjén! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.