Egyéb kategória

Megházasodott a Gossip Girl egyik főszereplője – de miért éppen ezen a helyszínen?

A sorozat egyik legnagyobb sztárja tegnap, vagyis hétfőn hivatalosan is elkelt. Ami viszont kicsit talán furcsa lehet, hogy nem hatalmas lagzit csaptak, hanem szimplán a városházán házasodtak össze menyasszonyával.

vous - 2017.02.28.
Megházasodott a Gossip Girl egyik főszereplője – de miért éppen ezen a helyszínen?

Automatikusan azt gondolnánk, hogy ha egy híresség megházasodik, az biztosan hatalmas buli lesz. Tudjátok, sztárvendégekkel, valami álomszép kastély parkjában. Nos, úgy tűnik, van, akit ez a része mégsem hoz annyira lázba, ugyanis a Gossip Girl egyik főszereplője inkább úgy döntött, hogy elég, ha a városházán mondják ki az igent.

A sorozat Danje, Penn Badgley és Domino Kirke hétfőn tartották az esküvőt Brooklynban. A lány egyébként Lola Kirke testvére, akire talán még emlékeztek; ő az, aki sokszor a vörös szőnyegen is szőrös hónaljjal jelent meg, hogy felhívja a figyelmet a nők természetességére.

Objektum doboz

A páros ugyan nem osztott meg részleteket a nagy napról, de a barátok igen, így láthatjuk, hogy Domino egy visszafogott, csinos fehér ruhát választott, Penn pedig hozta a szokásos, elegáns formáját.

Objektum doboz

Nekünk egyetlen kérdésünk lenne: bár csak néhány fotó került fel a netre az esküvőről, ezeken sehol nem látjuk a sorozat többi színészét. Vajon ők is ott voltak, vagy ez egy nagyon szűk körben rendezett, családi lagzi volt?

Mindenesetre sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: