Egyéb kategória

Ő lett a világ legszebb nője – ti egyetértetek a választással?

Nő a nővel szemben mindig kritikus(abb). Pontosan ezért gondoltuk, hogy sokkal reálisabb képet kaphatunk arról, ki is a világ legszebb nője, ha azt mi, a VOUS-lányok szavazzuk meg. Természetesen a sztárcsajok versenyeztek.

vous - 2017.02.21.
Ő lett a világ legszebb nője – ti egyetértetek a választással?

Nem akarok általánosítani, de míg a pasik elintézik annyival: 

anyám, de jó a feneke!”,

ami a legtöbb srácnál azt jelenti, hogy már szép is a lány, mi, nők pontosan tudjuk, hogy a szépség nem (csupán) a kőkemény popsinál kezdődik.

Ennek ellenére mi most kizárólag a külső szépséget értékeltük, mást egyébként nem is tudnánk, hiszen nem ismerjük személyesen a versenyzőket. A verseny, illetve a zsűrizés nagyon egyszerűen zajlott. Mindannyian mondtunk egy nevet, majd elkezdődött a szavazás. Két versenyzőre adhattuk le voksainkat, így kaptunk egy top hármas listát.  

dwayne

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi 

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

A cikk ITT folytatódik.

Sokat agyaltunk, na meg persze szavaztunk ide-oda, de megszületett a végeredmény! 

A VOUS-lányok szerint a világ legszebb nője:

Blake Lively

Bár nem Blake szerepelt mindnyájunknál az első helyen, az összesített listán abszolút ő lett a befutó. Ha objektívek akarunk lenni, akkor sincs min vitatkozni, Blake Lively egy szép nő!

Objektum doboz

Az első udvarhölgy: Emilia Clarke 

Szigorúan mint Emilia Clarke, nem mint Daenerys Targaryen. Imádjuk a színeit, az arca pedig csupa izgalom! 

Objektum doboz

A második udvarhölgy: Cate Blanchett

A színésznő a bizonyíték, hogy egy nő negyven felett ragyog csak igazán.  

Objektum doboz

És akik még szóba kerültek:

Éppen hogy lecsúszott a harmadik helyről a világ legjobb mellű nőjének is megválasztott Emily Ratajkowski, őt követte a Justin Bieberrel kavaró Miranda Kerr, de versenyben volt még Gemma Arterton, Gal Gadot, Alicia Vikander, Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker és Léa Seydoux  is.

Most pedig TI jöttök!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.