Egyéb kategória

Ő lett a világ legszebb nője – ti egyetértetek a választással?

Nő a nővel szemben mindig kritikus(abb). Pontosan ezért gondoltuk, hogy sokkal reálisabb képet kaphatunk arról, ki is a világ legszebb nője, ha azt mi, a VOUS-lányok szavazzuk meg. Természetesen a sztárcsajok versenyeztek.

vous - 2017.02.21.
Ő lett a világ legszebb nője – ti egyetértetek a választással?

Nem akarok általánosítani, de míg a pasik elintézik annyival: 

anyám, de jó a feneke!”,

ami a legtöbb srácnál azt jelenti, hogy már szép is a lány, mi, nők pontosan tudjuk, hogy a szépség nem (csupán) a kőkemény popsinál kezdődik.

Ennek ellenére mi most kizárólag a külső szépséget értékeltük, mást egyébként nem is tudnánk, hiszen nem ismerjük személyesen a versenyzőket. A verseny, illetve a zsűrizés nagyon egyszerűen zajlott. Mindannyian mondtunk egy nevet, majd elkezdődött a szavazás. Két versenyzőre adhattuk le voksainkat, így kaptunk egy top hármas listát.  

dwayne

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi 

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

A cikk ITT folytatódik.

Sokat agyaltunk, na meg persze szavaztunk ide-oda, de megszületett a végeredmény! 

A VOUS-lányok szerint a világ legszebb nője:

Blake Lively

Bár nem Blake szerepelt mindnyájunknál az első helyen, az összesített listán abszolút ő lett a befutó. Ha objektívek akarunk lenni, akkor sincs min vitatkozni, Blake Lively egy szép nő!

Objektum doboz

Az első udvarhölgy: Emilia Clarke 

Szigorúan mint Emilia Clarke, nem mint Daenerys Targaryen. Imádjuk a színeit, az arca pedig csupa izgalom! 

Objektum doboz

A második udvarhölgy: Cate Blanchett

A színésznő a bizonyíték, hogy egy nő negyven felett ragyog csak igazán.  

Objektum doboz

És akik még szóba kerültek:

Éppen hogy lecsúszott a harmadik helyről a világ legjobb mellű nőjének is megválasztott Emily Ratajkowski, őt követte a Justin Bieberrel kavaró Miranda Kerr, de versenyben volt még Gemma Arterton, Gal Gadot, Alicia Vikander, Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker és Léa Seydoux  is.

Most pedig TI jöttök!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.