Egyéb kategória

Innen tudom, hogy hazudnak nekem: 6 árulkodó jel

Tízből kilencszer pontosan meg tudom állapítani, ha hazudnak nekem, füllentenek, szépítenek vagy elhallgatnak valamit. Bebizonyítom!

vous - 2017.02.16.
Innen tudom, hogy hazudnak nekem: 6 árulkodó jel

Munkám során egész jól megtanultam olvasni az embereket. A gesztusok, a szóválasztás, az arcmimika, ezek mind-mind árulkodó jelek, amikre ha tudatosan figyelsz, jobban tudod ételmezni mások szavait, viselkedését.

carrie

Carrie Bradshaw élete csak a képernyőn csillog annyira – igazi újságírónak lenni teljesen más

Hála hat évadnyi Szex és New Yorknak, ma már szinte nincsen nő, aki ne ismerné Carrie Bradshaw nevét, és ne gondolná azt, hogy egy újságíró élete pont olyan, mint az övé.

Pedig nem!

Újságíróként jól jön, ha ki tudod szúrni a hazugságot, jó pár kellemetlen körtől kíméled meg magad. Épp ezért én különösen behatóan tanulmányoztam a nagyotmondás jeleit, és nemegyszer szembesítettem is a hazudozót a hazugságával. Hat olyan erős és nyilvánvaló jel van, ami azonnal elárulja azt, aki nem mond igazat – ezeket keresd, ha hazugságra gyanakszol, illetve – hisz sosem tudhatod – ezektől tartózkodj, ha esetleg úgy hozza az élet, hogy neked kell füllentened!

A cikk itt nem ér véget, a folytatásért kattintsatok IDE

Vous JOY

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek