Egyéb kategória

Bár nagyon félt Demcsák Zsuzsától, Megyeri Csilla bocsánatot kért a Mokkában

Óriási botrány kerekedett az Alföld TV műsorvezetője, Megyeri Csilla felkonfjából, nők millióit haragította magára félreérthetetlen szóhasználatával. Csilla a TV2 reggeli műsorában most bocsánatot kért.

vous - 2017.02.13.
Bár nagyon félt Demcsák Zsuzsától, Megyeri Csilla bocsánatot kért a Mokkában

Miután Megyeri Csilla „rusnyázása” megjelent a sajtóban, sok ember ellenszenvét váltotta ki, félreérthetetlen felkonfja vitathatatlanul felháborító. Csilla a történteket azzal magyarázta, hogy  a rusnya szót nem ő használta először, ő csak idézett egyik vendégétől. Magyarázata után szerkesztőnk és szerzőnk, Viola nyílt levelet intézett a műsorvezetőhöz.

megyeri csilla

„Nagyon sok embert bántottál a rusnyázással, de eszedbe sem jutott bocsánatot kérni” – Nyílt levél Megyeri Csillához

Megyeri Csilla neve tegnap robbant be a köztudatba, azóta gyakorlatilag mindenkit az a pár másodperces videórészlet foglalkoztat, amiben a műsorvezető szemrebbenés nélkül enged meg magának egy felháborító konfot. A hölgy tegnap este már nyilatkozott is az ügy kapcsán – a mondanivalója viszont csak még inkább ledöbbentett minket.

Nyílt levél. Hozzá.

Csilla hétfőn nyilvánosság elé állt és a Mokka című műsorban végre bocsánatot kért „azoktól a hölgyektől, akik ezt magukra vették!” 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.