Egyéb kategória

Bár nagyon félt Demcsák Zsuzsától, Megyeri Csilla bocsánatot kért a Mokkában

Óriási botrány kerekedett az Alföld TV műsorvezetője, Megyeri Csilla felkonfjából, nők millióit haragította magára félreérthetetlen szóhasználatával. Csilla a TV2 reggeli műsorában most bocsánatot kért.

vous - 2017.02.13.
Bár nagyon félt Demcsák Zsuzsától, Megyeri Csilla bocsánatot kért a Mokkában

Miután Megyeri Csilla „rusnyázása” megjelent a sajtóban, sok ember ellenszenvét váltotta ki, félreérthetetlen felkonfja vitathatatlanul felháborító. Csilla a történteket azzal magyarázta, hogy  a rusnya szót nem ő használta először, ő csak idézett egyik vendégétől. Magyarázata után szerkesztőnk és szerzőnk, Viola nyílt levelet intézett a műsorvezetőhöz.

megyeri csilla

„Nagyon sok embert bántottál a rusnyázással, de eszedbe sem jutott bocsánatot kérni” – Nyílt levél Megyeri Csillához

Megyeri Csilla neve tegnap robbant be a köztudatba, azóta gyakorlatilag mindenkit az a pár másodperces videórészlet foglalkoztat, amiben a műsorvezető szemrebbenés nélkül enged meg magának egy felháborító konfot. A hölgy tegnap este már nyilatkozott is az ügy kapcsán – a mondanivalója viszont csak még inkább ledöbbentett minket.

Nyílt levél. Hozzá.

Csilla hétfőn nyilvánosság elé állt és a Mokka című műsorban végre bocsánatot kért „azoktól a hölgyektől, akik ezt magukra vették!” 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek