Egyéb kategória

De cukik! Tündéri hármas ikrekért őrül meg az internet

Amikor megkérték Karae Coursey-t – az édesanyát, akinek egy ötéves kisfia és három öt hónapos kislánya van –, hogy foglalja össze a mindennapjait tömören, annyit mondott: „szervezett káosz”. Ha ti is kíváncsiak vagytok, mit ért ezalatt, akkor mindenképpen kövessétek be tündéri Instagram-oldalát!

vous - 2017.02.12.
De cukik! Tündéri hármas ikrekért őrül meg az internet

Coursey, akinek egyébként van egy ikertestvére, már terhessége elején sejtette, hogy ikreket vár, ugyanis többször volt hányingere, és fáradékonyabb volt, mint első terhessége alatt. A gyanúja nemsokára beigazolódott, viszont azon meglepődött, hogy a pocakjában nemcsak kettő, hanem három baba is van.

Bailey, Beau és Brook öt hónappal ezelőtt jöttek a világra. Miután anyukájuk kiposztolta róluk az első Insta-fotót, már akkor tudta, hogy itt nem lesz megállás, és cuki, egyforma ruhába öltöztetett lányairól még jó pár képet feltölt majd. Fotóit pedig nemcsak ő, hanem követői is imádták, akik most már egyébként több mint hatezren vannak.

ikrek

A leghülyébb kérdések, amiket egy ikres anyukának feltehettek

Amikor valakinek ikrei születnek, két csodálatos ajándékkal együtt egy hatalmas terhet is kap. Nem is csoda, hogy a legtöbb barát és rokon segíteni próbál a friss anyukán. Ezért persze kérdések sora jön, mert mindenki kíváncsi arra, milyen az élete egy ikres anyukának. De ki az, aki nem unná meg ugyanazokat a kérdéseket?

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el.

Ötéves kisfia, Kanon pedig szintén nagyon büszke kistestvéreire, a Huffington Postnak azt mondta, „imádja” őket. Anyukája pedig így nyilatkozott a testvérek kapcsolatáról:

Nagyon ragaszkodik hozzájuk, komolyan veszi a báty szerepét, és segíteni akar. Amikor reggel felébred, melléjük szeretne feküdni. Úgy gondolja, érti, mit mondanak a lányok. Tudja, hogy különlegesek.

Nézzétek csak, milyen édesek együtt! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek