Egyéb kategória

Az örök kérdés: kinek illik fizetni az első randin?

Egy első randin egyébként is van ezer meg egy dolog, ami miatt aggódhatunk (sokszor feleslegesen amúgy), de akkor még ott van egy fontos kérdés. Kinek kell fizetnie a számlát? Most több mint 3000 ember válaszolt a kérdésre, és itt az eredmény!

vous - 2017.02.11.
Az örök kérdés: kinek illik fizetni az első randin?

Az első randi mindennek az alapja, és már az rengeteg érdekességet elárul egy pasiról, hogy milyen programmal áll elő. Ha aztán olyan randira esik a választása, ami pénzbe kerül, az este végére mindenki fejében ott motoszkál a kérdés: most kinek illik fizetni? Ajánljam fel, hogy felezzük? Vagy hagyjam szó nélkül, hogy elvegye a számlát?

szerelem-kapcsolat-randi-talalkozo

Rémálom a köbön: ezek a legborzalmasabb első randik a világból

Mindenkinek van legalább egy olyan randisztorija, amit hallva a többiek ledöbbennek, és nehezen hiszik el, hogy ilyen a valóságban is megtörténhet. Az ELITTÁRS most 15 ország 45 ezer egyedülállóját kérte meg arra, meséljék el, nekik milyen volt a legszörnyűbb randevújuk, és a legtöbb simán megállná a helyét egy komédiában!

A vicces sztorikat ITT olvashatjátok.

Nehéz dolog, a Her magazin pedig feltette a kérdést, hogy választ kapjunk. És most itt vannak az eredmények: a többség szerint (43%) az első randin a férfinek illik fizetnie a számlát, majdnem 36% szerint pedig a legjobb, ha elfelezik. A megkérdezettek 18%-a szerint az vegye el a számlát, aki a randit kezdeményezte, és csak 2% gondolta azt, hogy a nőé a feladat. A maradék 1% szerint valami más erre a megoldás, bár azt nem igazán tudom, hogy mi.

És hogy mi lehet ilyenkor a legjobb lépés? Az Így jártam anyátokkal sorozatban Ted Mosby kifejtette a véleményét: nála hatalmas pluszpont, ha egy lány a számláért nyúl. Persze ilyenkor elveszi tőle, és ő állja az estét, de a szándék a fontos. Persze én is kíváncsi lettem, vajon mit gondolnak erről a magyar srácok, így rögtön meg is kérdeztem néhány ismerőst. A válasz pedig elég egyöntetű volt: 3-ból 3-an azt mondták, hogy a legelső találkozón inkább a pasinak illik fizetni, és idővel, néhány randi után jólesik nekik, ha a lány is felajánlja ezt.

Én pedig most a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok, lányok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek